Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η ANEK LINES συνταξιδιώτης του Παγκόσμιου Τροπαιούχου Διονύση Ξένου.

karatekas4Η ANEK LINES στέκεται διαχρονικά στο πλευρό νέων αθλητών και ανανεώνει, για μία ακόμα χρονιά, την χορηγία  του Έλληνα καρακατέκα Διονύση Ξένου, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες. Στηρίζει, υπερήφανη με τις αλλεπάλληλες διακρίσεις του, εντός και εκτός Ελλάδας, τον διακεκριμένο αθλητή που βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 27χρονος αθλητής έχει καταφέρει να σκορπίσει ρίγη συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας με τις αλλεπάλληλες διακρίσεις του. Τον τελευταίο χρόνο, μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε Χρυσός Ευρωπαίος πρωταθλητής 2021, χρυσός Μεσογειονίκης 2021,  χρυσός πρωταθλητής στο karate 1 premier league του Μαρόκου 2022 και πρόσφατα  Χρυσός  Βαλκανιονίκης.
 
karatekas1Ο Διονύσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι ανήκει σε μια οικογένεια φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, όπου οι δυο γονείς ως προπονητές καμαρώνουν & τα τέσσερα (!!!) παιδιά τους ως Πανευρωπαϊκούς, Βαλκάνιους και Μεσογειακούς πρωταθλητές, και μάλιστα με δυο από αυτά με παγκόσμια μετάλλια.

Η σταθερά νικηφόρα πορεία του Έλληνα πρωταθλητή, τον βρίσκει στην παρούσα φάση για πρώτη φορά στην καριέρα του στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, 7ο στην παγκόσμια κατάταξη όλων των εποχών (!!), στην κατηγορία των -67 κιλών και 2ο στην πανευρωπαϊκή κατάταξη. Mια θέση που θα αγωνιστεί να διατηρήσει για να προκριθεί απευθείας στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα του 2023. Επίσης, βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατάταξη των Premier League του 2022 και θα παλέψει τον Σεπτέμβρη να την διατηρήσει διεκδικώντας έτσι, να ανακηρυχθεί grand winner της χρονιάς, έναν τίτλο που κανείς Έλληνας αθλητής δεν έχει κατακτήσει ως τώρα.

karatekas2Η ανοδική πορεία του Διονύση είναι ξεκάθαρη. Η σταθερότητα του τον τελευταίο χρόνο τον καθιστά έναν από τους καλύτερους και πιο φορμαρισμένους αθλητές παγκοσμίως. Οι βλέψεις του παραμένουν υψηλές και γι’ αυτό αισθάνεται ευγνώμων που μπορεί να κυνηγήσει τους στόχους του με την υποστήριξη της ANEK LINES
Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας ο Διονύσης Ξένος ανέφερε: “Η ANEK για μένα δεν είναι απλώς ένας χορηγός. Είναι συνοδοιπόρος μου στο μαγικό αυτό ταξίδι. Είναι ακούραστος συμπαραστάτης μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι ο λόγος που μπόρεσα και μπορώ να εκπληρώνω τα μεγαλύτερα μου όνειρα. Ότι έχουμε καταφέρει το καταφέραμε ΜΑΖΙ! Την ευχαριστώ για αυτά τα 5 πολύτιμα χρόνια κοινής πλεύσης”.

Η ΑΝΕΚ LINES περήφανη αρωγός στηρίζει κάθε βήμα του Διονύση Ξένου και του εύχεται να συνεχίσει να παλεύει στο δύσκολο & απαιτητικό χώρο του καράτε αναδεικνύοντας τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”.

karatekas3Η ANEK 55 χρόνια προσφέρει με συνέπεια και υπευθυνότητα στους αθλητές του τόπου μας, και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες τους. Η εταιρεία πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει την Κοινωνία και τους ανθρώπους, δίνει ώθηση στα όνειρα των αθλητών και ταξιδεύει μαζί τους πέρα από τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδας.