Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ενημέρωση κοινού και τροποποίηση δρομολογίων της ΖΑΝΤΕ FERRIES

Η εταιρεία μας έχοντας εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και πρόληψης σχετικά με τον COVID-19, με στόχο την διασφάλιση της υγείας του επιβατικού κοινού και των πληρωμάτων των πλοίων της, προέβη σήμερα σε επαναληπτικά τεστ του ιού.

Κατά τη διάρκεια του πλού από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ειδικότερα κατά τη διάρκεια του πλού από την Κύθνο προς τη Σέριφο ενημερωθήκαμε ότι 3 μέλη του πληρώματος του πλοίου μας Ε/Γ - Ο/Γ "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" είναι θετικά στον ιό.

Λόγω της ειδικότητάς τους δεν έχουν έρθει σε ουδεμία επαφή με το επιβατικό κοινό.

Μετά από αυτό, ενημερώθηκε η Λιμενική αρχή Σερίφου, ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Επετράπη η συνέχιση του πλου για ολοκλήρωση του δρομολογίου με αποβίβαση όλων των επιβατών που είναι στο πλοίο και με την προϋπόθεση της μη επιβίβασης νέων επιβατών έως και την ολοκλήρωση του δρομολογίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και θα διενεργηθεί εκ νέου έλεγχος σε όλα τα μέλη του πληρώματος και εκ νέου απολύμανση σε όλους τους χώρους του πλοίου.

Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού και για οποιαδήποτε εξέλιξη στο συμβάν σε συνάρτηση με την συνέχιση εκτέλεσης των δρομολογίων του πλοίου θα σας ενημερώσουμε με νεώτερο δελτίο τύπου.

Σε συνέχεια των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του ΕΟΔΥ και των λιμενικών αρχών, το Ε/Γ - Ο/Γ "ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ" απέπλευσε κενό επιβατών από τον λιμένα της Θήρας σήμερα Τρίτη 13/10/20 & ώρα 10:00, με ώρα κατάπλου στο λιμάνι του Πειραιά 18:00.

Έχει προγραμματιστεί νέος καθολικός έλεγχος του πληρώματος με αντιγονικά τεστ.

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα Τρίτη 13/10/2020 στους λιμένες Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης τα δρομολόγια του πλοίου μας Ε/Γ - Ο/Γ "ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ" από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 15:30 και από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 18:30 δεν θα εκτελεστούν.

Το πλοίο εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα εκτελέσει δρομολόγιο από την Αλεξανδρούπολη αύριο Τετάρτη 14/10/2020 στις 08:00 προς Σαμοθράκη και από τη Σαμοθράκη στις 10:30.

Στη συνέχεια την ίδια ημέρα θα εκτελέσει το εγκεκριμένο του δρομολόγιο σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/10/2020
ΛΙΜΑΝΙ
ΩΡΑ
ΑΦΙΞΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
08:00
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
09:50
10:30
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ
12:20
15:30
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
17:20
 
Όσοι επιβάτες έχουν εκδώσει εισιτήρια θα ενημερωθούν με μέριμνα της εταιρείας μας.