Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νόμιμη μουσική με 30% έκπτωση και 3 μήνες ΔΩΡΟ από την Radio Pro!

radioprologoΕπιτέλους η τουριστική σεζόν σε λίγο ανοίγει και θα μπορέσουμε όλοι να χαρούμε το μαγευτικό Ελληνικό καλοκαίρι, έστω και μετ’ εμποδίων, μετά από όλη αυτή την απρόσμενη φουρτούνα.

Η Hellenic Solution Κοιν.Σε.Π. στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους επαγγελματίες έχει ήδη δώσει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε όσους είχε λήξει η συνδρομή τους, αλλά και σε όσους δούλευαν και δεν πρόλαβαν εγκαίρως να την αγοράσουν, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα και την αλλαγή των προτεραιοτήτων.

Για αυτό το RadioPro.gr συμμετέχει στην πρωτοβουλία της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης απέναντι στην πανδημία» (#DigitalSolidarityGR) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο αποδέχθηκε την προσφορά μας και την περιέλαβε στις «έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις» για Επιχειρήσεις, στην πλατφόρμα https://digitalsolidarity.gov.gr και στην κατηγορία «Πληροφόρηση / Ψυχαγωγία».

Τώρα προχωράμε στο επόμενο βήμα βοήθειας για μια συνολική κάλυψη προς όλους.

Για όλους εσάς τους επαγγελματίες HoReCa - ανεξαρτήτως είδους καταστήματος και χρόνου λειτουργίας – από τώρα έως και τις 31/5, σας προσφέρουμε επιπλέον των τριών δωρεάν μηνών, έκπτωση 30% στην επίσημα αναρτημένη τιμή της εξάμηνης συνδρομής ( 249€ - 30% = τελική τιμή 174,30€ + ΦΠΑ για 6 μήνες + 3 μήνες δωρεάν ), καλύπτοντάς σας για όλο το υπόλοιπο 2020 ΔΩΡΕΑΝ.

Αντίστοιχα φυσικά ισχύει και για τα εμπορικά καταστήματα ( 199€ - 30% = τελική τιμή 139,30€=ΦΠΑ για 6 μήνες + 3 μήνες δωρεάν).

Για την έκπτωση 30% και τους 3 επιπλέον δωρεάν μήνες σε κάθε εξάμηνη συνδρομή για να καλύψετε όλο το 2020, απλά μπείτε στο RadioPro.gr και χρησιμοποιείστε τον εκπτωτικό κωδικό VIP30

Εμείς στο RadioPro.gr κατανοούμε πως πρέπει τώρα να ανοίξετε τις επιχειρήσεις σας και να κάνετε το καλύτερο δυνατό για τον τουρισμό μας και όχι να ασχολείστε με πρόστιμα και δυσνόητες καταστάσεις γύρω από την άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής.