Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

22η Παιδιατρική Διημερίδα στα Χανιά με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES

prosklisianek Η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην υγεία των παιδιών, θα φιλοξενήσει την 22η Παιδιατρική Διημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Παιδιάτρων Ιδιωτικού Τομέα Κρήτης, στο σύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, αυτό το Σάββατο (13) & την Κυριακή (14) Απριλίου.

Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ. και θα διαρκέσουν ως τις 9.30 μ.μ. Την δεύτερη μέρα η έναρξη των εργασιών θα είναι στις 9.30 π.μ. και η λήξη γύρω στις 3.00 μ.μ..

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικά θέματα όπως: Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Δερματολογικά θέματα, Διατροφή στην παιδική ηλικία, η χρήση των Αντιβιοτικών στην καθημερινή πράξη και διάφορα παιδιατρικά θέματα που συναντώνται καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το link της εκδήλωσης στο facebook : https://www.facebook.com/events/270886863789770/

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.