Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Περί του μύθου της αποχής.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, και επειδή τοποθετηθήκαμε τεκμηριωμένα βάσει των υπαρχόντων νόμων σχετικά με το μύθευμα ότι δήθεν αποχή από τις εκλογές με ποσοστό 51%, με ή χωρίς συνοδευόμενη προσφυγή, ακυρώνει τις εκλογές και ειδικά τις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΡΘΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΥΨΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΠΟΧΗΣ, έχουμε γίνει δέκτες πρωτοφανούς υβρεολογίου και κατασυκοφάντησης/σπίλωσης.

Επειδή είναι σαφές ότι ούτε τύποις ούτε κατ’ ουσίαν μπορεί η αποχή να προασπίσει σε ο,τιδήποτε τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, ιδιαιτέρως σε αυτές τις εκλογές που σκοπό έχουν να κουκουλώσουν το “ΟΧΙ” του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, βρισκόμαστε στη θέση να χρειάζεται να προ-ανακοινώσουμε ότι θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 το οποίο θα αναλύει και θα εκθέτει τα ανωτέρω και επίσης θα παρουσιάσει άλλη επιλογή δράσης που να μην αφήνει να ελλοχεύουν οι κίνδυνοι της αποχής αλλά και πάλι να επιφυλάσσει την επίσημη καταγραφή της απόρριψης ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Το ανακοινώνουμε αυτό διότι ομάδες όπως η "ΔΕΝ" του Γ. Σαρρή (diaforos blogspot) περιφέρει στο facebook αποσπασματικά τμήματα, λογοκριμένα κατά το δοκούν, σχετικού εγγράφου διαλόγου μας σε μορφή εικόνας με τον προκλητικό τίτλο “τολμάει κανείς να απαντήσει;“.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://crimesagainstgreeks.com/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF/

Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου.

 

Σχόλιο "Rib and Sea".

Όλες οι απόψεις, ιδίως όταν είναι τεκμηριωμένες, είναι ευπρόσδεκτες σ' αυτόν τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ διαδικτυακό τόπο. Και όταν δεν ΔΕΝ είναι όμως τεκμηριωμένες, γιατί μπορεί να εκφράζονται μέσα από δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση γι' αυτά που επεφύλαξαν σ' αυτόν τον λαό επίορκοι και προδότες πολιτικοί, είναι και πάλι ευπρόσδεκτες! Την ευθύνη άλλωστε των γραφομένων έχει πάντοτε ο συντάκτης τους. Το "Rib and Sea" έχει μόνο την "ευθύνη" της φιλοξενίας.
Ιωσήφ Παπαδόπουλος