Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αναβολή της 11ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στη Λέρο.

Αγαπητοί φίλοι συνεχίζουμε με  ενημερωτικά δελτία που σκοπό έχουν να σας ενημερώνουν γύρω από την Πανελλήνια συνάντηση παρέχοντάς σας διάφορες πληροφορίες.
Μετά τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μεταφέρουμε στις 21-23 Αύγουστου 2015 την 11η Πανελλήνια αλλά και την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχυπλόων σκαφών "VIPER RIBS".
Η ημερομηνία ορίστηκε μετά από συνεννόηση με την εταιρία "BLUE STAR FERRIES" ώστε όλοι να μπορέσετε να μεταφέρετε τα εισιτήριά σας χωρίς κάτι να χαθεί. Οι ημερομηνίες που μπορείτε να τα μεταφέρετε είναι από το Σάββατο 15/8 έως 3/9/2015 και η μεταφορά στις ημερομηνίες αυτές των εισιτήριων πρέπει να γίνει άμεσα σε συνεννόηση με το πρακτορείο στη Λέρο.
Αγαπητοί φίλοι η ενημέρωση αυτή είναι κάτι πολύ δυσάρεστο τόσο για τον Όμιλο μας, αλλά ακόμα περισσότερο για το νησί μας. Σε μια παρά πολύ δύσκολη εποχή υπερβάλαμε τον εαυτό μας ώστε να κάνουμε ότι ήταν δυνατό για την καλύτερη  φιλοξενία των φίλων μας και την ποιότητα της διοργάνωσης. θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι άλλο και θα σας υποδεχτούμε στο νησί μας τον Αύγουστο.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Σας ευχαριστούμε.
ΛΕΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ
ΑΛΙΝΤΑ  ΛΕΡΟΥ
Τ.Κ. 85400
Πληρ: ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ τηλ.: 6974789293
ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ τηλ.: 6936851155