Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αίτημα για άμεση εθνική κάθαρση εδώ και τώρα!

Η Υπερκομματική Πατριωτική Κίνηση Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης δεν είναι πολιτικός φορέας, αλλά μια αυτόνομη κίνηση από Ενεργούς, Ανεξάρτητους, Ελεύθερους και Κυρίαρχους Πολίτες που ζητούν επιτακτικά την Εθνική Κάθαρση εδώ και τώρα, με αρωγό την Ελληνική Δικαιοσύνη! Περισσότερες πληροφορίες για την κίνηση αυτή μπορείτε να λάβετε, είτε από τον διαδικτυακό τόπο: http://iriwolf.blogspot.gr/2014/09/blog-post.html, είτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία αναφέρονται στον παραπάνω διαδικτυακό τόπο.

Για την ενημέρωσή σας, το έγγραφο της κίνησης έχει κατατεθεί επισήμως στην Αθήνα και στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κα. Ευτέρπη  Κουτζαμάνη, από τον πρώτο καταθέτοντα κ. Μασσέλο Ιωάννη, την 4/11/2014, λαμβάνοντας τον αριθμό 7221 του γενικού πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας. Το κατατεθειμένο έγγραφο αυτό, καθώς και τα παραστατικά κατάθεσης, μπορείτε να τα δείτε αλλά και να τα κατεβάσετε από τον ανωτέρω διαδικτυακό σύνδεσμο.

Όπως ήδη γνωρίζετε αιωρούνται διάφορες κατηγορίες, επί δικαίων και αδίκων, κατηγορίες κατά διαφόρων δημοσιογράφων/Bloggers κ.τ.λ., κατηγορίες κατά διαφόρων μέσων επικοινωνίας, με τελικό αποτέλεσμα οι κατηγορίες αυτές, δυστυχώς, να πλήττουν αδιακρίτως σχεδόν όλα τα μέσα επικοινωνίας και τα πρόσωπα, πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο. Εμείς όμως, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν έντιμοι δημοσιογράφοι/Bloggers κ.τ.λ. και με αυτήν την πεποίθηση απευθυνόμαστε σε εσάς και ζητούμε την θέση σας, καθώς και του μέσου σας σχετικά με αυτήν την κίνηση.

Με την πεποίθηση αυτή απευθυνόμαστε σήμερα σε εσάς και ζητούμε την αρωγή και την συνδρομή σας, προκειμένου οι Έλληνες να ενημερωθούν επαρκώς για το τι ακριβώς διαδραματίζεται σήμερα και για την Υπερκομματική Κίνηση των Ελλήνων Πολιτών, που ζητούν Εθνική Κάθαρση εδώ και τώρα, με αρωγό την Ελληνική Δικαιοσύνη!

Μασσέλος Ν. Ιωάννης
Ενεργός Ελεύθερος Ανεξάρτητος Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης.
Συμμετέχων στην Υπερκομματική Κίνηση Πολιτών για τον Εθνικό Σκοπό της Κάθαρσης.
Τηλέφωνα: 6946022503 & 6949907999
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 7, Πλ. Ν. Σμύρνης, Αθήνα 171 21