Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αίτημα ανάληψης της 11ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης από τον ΛΕΡ.Ο.Σ.

Αγαπητό συμβούλιο της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.
    
Σας υποβάλουμε αίτηση ανάληψης διοργάνωσης από τον ΛΕΡ.Ο.Σ. της 10ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών τον Ιούνιο του 2015.

Για τον λόγο αυτό καταθέτουμε φακέλους με πληροφορίες που αφορούν τη Λέρο και τον ΛΕΡ.Ο.Σ. τόσο στα μέλη του συμβουλίου της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. αλλά και στα συμβούλια όλων των ομίλων τα οποία είναι μέλη της.

Θεωρούμε ότι ο ΛΕΡ.Ο.Σ. διαθέτει πλέον την ωριμότητα για την ανάληψη μιας τέτοιας εκδήλωσης και παρακαλούμε για την λήψη της απόφασης στην Πανελλήνια Συγκέντρωση της Σύρου. Αυτό θα βοηθήσει τόσο τον Όμιλο μας για την έγκαιρη προετοιμασία έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά του αλλά και άλλους φορείς που θα συνεργαστούν μαζί μας καθώς και τα μέλη των Ομίλων που είναι μέλη στην Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ για τον έγκαιρο προγραμματισμό του ταξιδιού.   

Ευελπιστούμε στη θετική σας απόφαση στο αίτημα μας, αλλά και στην βοήθεια όλων σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

                         Με τιμή για τον ΛΕΡ.Ο.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                   Ο Γραμματέας
    
ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ             ΠΙΤΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Σχόλιο "Rib and Sea"

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμαι την επιθυμία των φίλων του ΛΕΡ.Ο.Σ. να αναλάβουν την διοργάνωση της 11ης (και όχι 10ης) Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Φουσκωτών Σκαφών του 2015.

Πιστεύω ότι ο Σύλλογος της Λέρου έχει τις δυνατότητες, το έχει δε αποδείξει και εμπράκτως, να αναλάβει την διοργάνωση μιας Πανελλήνιας Συγκέντρωσης και να την κάνει σημείο αναφοράς γι' αυτές που θα ακολουθήσουν, όπως ακριβώς συνέβη με την διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Χίο τον Ιούλιο του 2010 με την επιμέλεια του τοπικού συλλόγου.

Σαν εμπνευστής ωστόσο αυτών των Πανελληνίων Συγκεντρώσεων και σαν επικεφαλής της "Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκωτού Σκάφους - Ναυτίλος" που, σε συνεργασία με το αδελφοποιημένο Σωματείο του "Παγκρητίου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών", διοργάνωσε τον Ιούλιο του 2004 την 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση στην Πάρο, θέλω να καταστήσω σαφές, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι το "Rib and Sea" θα σταθεί - κατ' εξαίρεσιν - στο πλευρό των μελών του Δ.Σ. του ΛΕΡ.Ο.Σ. προκειμένου η 11η Πανελλήνια Συγκέντρωση να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία αυτού του θεσμού.

Και λέω "κατ' εξαίρεσιν", γιατί είναι γνωστή η θέση μου να μη συμμετέχω στις Πανελλήνιες αυτές Συγκεντρώσεις εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη δυσφορία και την αγανάκτησή μου για την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη διαγραφή της 1ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης η οποία, όπως προανέφερα, πραγματοποιήθηκε στην Πάρο τον Ιούλιο του 2004.

Το "Rib and Sea" θα σταθεί στο πλευρό όλων ανεξαιρέτως των συλλόγων που θα αναλάβουν την διοργάνωση των Πανελληνίων Συγκεντρώσεων στο μέλλον, με την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθεί η σωστή αρίθμηση και η ιστορία των εκδηλώσεων αυτών. Μια αρίθμηση και μια ιστορία η οποία παραποιήθηκε, χωρίς λόγο και αιτία, από γνωστούς και μη εξαιρετέους "κυρίους", οι οποίοι θεώρησαν ότι επειδή" δεν μπορούσαν να κτυπήσουν το γαϊδούρι έπρεπε να κτυπήσουν το σαμάρι του".

Ιωσήφ Παπαδόπουλος