Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο site από την αντιπροσωπεία της TOHATSU

Από την εταιρεία Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. έλαβα χθες ένα Δελτίο Τύπου που αναφέρεται στη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου για τις εξωλέμβιες TOHATSU τις οποίες κατ' αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

http://tohatsugreece.gr/

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. -

Ιερά Οδός 96-102 - Τηλ. 210 3499204 - email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Θα ήθελα ωστόσο, ευκαιρίας δοθείσης, να σχολιάσω τα εξής. Έχω κάθε λόγο να είμαι δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα η αντιπροσωπεία της TOHATSU (και όχι μόνο) αυτόν τον ιστότοπο. Το "Rib and Sea" δεν είναι διαφημιστικό φυλλάδιο των διαφόρων εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των φουσκωτών σκαφών και της θάλασσας, όπου μπορούν να δημοσιεύουν ελεύθερα τα Δελτία Τύπου ή τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό το οποίο εκδίδεται από ένα καταξιωμένο, θέλω να πιστεύω, δημοσιογράφο και γνώστη του χώρου, απευθύνεται στους αναγνώστες και εν δυνάμει πελάτες των εταιρειών αυτών, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ουδέποτε, μέχρι σήμερα, οι υπεύθυνοι marketing της εταιρείας Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (αλλά και πολλών άλλων εταιρειών) μπήκαν στον κόπο να σκεφτούν ότι η δημοσίευση Δελτίων Τύπου ή άλλων ειδήσεων, που προβάλλουν και προωθούν τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν, πρέπει να έχει ένα, συμβολικό έστω, χρηματικό αντίκρυσμα το οποίο πρέπει να καταβληθεί στο έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο το οποίο τα δημοσιεύει.

Υποχρέωση, βεβαίως, του κάθε μέσου ενημέρωσης - εντύπου ή ηλεκτρονικού - είναι να ενημερώνει τους αναγνώστες του. Αν όμως η προσπάθεια αυτή δεν ενισχύεται από αυτούς οι οποίοι ωφελούνται από αυτή την ενημέρωση, τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν. Ή ο εκδότης επιλέγει να μην ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους απαξιωτικές συμπεριφορές εκ μέρους των διαφημιζομένων εταιρειών ή το έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης πτωχεύει και παύει να λειτουργεί.

Αυτά προς άρσιν και πρόληψιν τυχόν παρανοήσεων και παρεξηγήσεων.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος