Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Α΄ Έκτακτο Συνέδριο του "Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας".

«Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος».

Σοφοκλής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ΜΑΡΙΑΣ Ι. ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών, Υποφήφιας του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πολιτικό κίνημα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 και έλαβε μέρος στις εκλογές Μαίου 2012, απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων Πολιτών και με διαφάνεια, ήθος και πίστη στις πατροπαράδοτες αρχές των Ελλήνων, επιδιώκει την αποκατάσταση της Εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, την άμεση και χωρίς περιορισμούς κάθαρση του δημόσιου βίου, την απονομή δικαιοσύνης καθώς και την οργάνωση ενός μικρού και ευέλικτου κρατικού μηχανισμού με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες με αξιοκρατία, διαφάνεια, ισονομία και ισοπολιτεία.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πραγματοποιεί το Α΄ Έκτακτο Συνέδριό του, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 09.00 στο Ξενοδοχείο CΑRAVEL (Αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) στην Αθήνα, επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 (Στάση ΜΕΤΡΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»), με σκοπό την εκλογή Προέδρου καθώς και των 11 μελών του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου.

Στα πλαίσια αυτά και δεδομένης της συμμετοχής μου ως υποψήφιας στο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 και ώρα 17.00, πραγματοποιείται στο γραφείο μου, επί της οδού Κυψέλης αριθμός 83, συνάντηση-συζήτηση με σκοπό αφ' ενός την πρώτη γνωριμία με το νέο πολιτικό κίνημα και αφ' ετέρου την συστράτευση όλων των πατριωτικών δυνάμεων, οι οποίες και επιθυμούν μια πολιτική αναγέννηση, χωρίς φανφάρες, καρεκλοκενταυρισμούς και παλαιότερες εσωστρεφείς κομματικές αντιλήψεις.

Πεποίθησή μου είναι το γεγονός ότι μόνο στην περίπτωση κατά την οποία συμπορευτούμε όλοι μαζί, σε ένα νέο και άφθαρτο κίνημα, υφίσταται πραγματική ελπίδα για την εκ των έσω αναγέννηση της κατακρεουργημένης, σε όλους τους τομείς, πατρίδας μας. Η παρουσία σας στην συνάντηση-συζήτηση και η ενεργή συμμετοχή σας, με προτάσεις και ουσιώδεις παρατηρήσεις σε όλα τα θέματα που θα τεθούν υπ' όψιν σας, είναι ο κύριος σκοπός της συνάντησης.                    

Μετά τιμής
Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου-Δικηγόρος Αθηνών

 

Σχόλιο του "Rib and Sea".

Αποτελεί πάγεια Αρχή μου να μη δημοσιεύω ανακοινώσεις Κομμάτων, Αποκομμάτων και υποψηφίων κάθε απόχρωσης αφού, σαν δημοσιογράφος, οφείλω να παραμένω ουδέτερος και, κατά το δυνατόν, αντικειμενικός. Όποτε ωστόσο, κατ' εξαίρεσιν, παραβιάζω αυτή την πάγεια Αρχή μου είναι γιατί τρέφω απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο αυτού ή αυτής που μου στέλνει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Περιττό, συνεπώς, να τονίσω ότι ανάλογη εκτίμηση και σεβασμό τρέφω στο πρόσωπο της δικηγόρου κυρίας Μαρίας Εξαρχουλάκου η οποία συμμετέχει ενεργά στον Πολιτικό Φορέα με την επωνυμία "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας". Της εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος