Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στα άδυτα του εργαστηρίου της "Nanou" και στο... "πεντάστερο" τυροκομείο του Γιάννη Νανούρη, 10 μόλις λεπτά απ' το κέντρο της Αθήνας!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

donut1Μια καλοκουρδισμένη μηχανή, ένα μελίσσι σε πλήρη δράση! Αυτή την εντύπωση σχημάτισα όταν μπήκα στα άδυτα του εργαστηρίου όπου φτιάχνονται τα donuts "Nanou", στον Γέρακα της Αττικής.

Πενήντα σχεδόν άνθρωποι εργάζονται ασταμάτητα και μεθοδικά, όχι μόνο στον δικό τους τομέα, αλλά όπου τους καλεί η γραμμή παραγωγής για να μη μείνει χωρίς λειτουργία έστω και μια συσκευή!

donut6Και ο μαέστρος αυτής της εξαιρετικής ορχήστρας ο Φατμίρ Αχμέτ, ο άνθρωπος στον οποίον ο Γιάννης Νανούρης έχει αναθέσει εδώ και χρόνια τη διεύθυνση παραγωγής του εργαστηρίου, αλλά και του... πεντάστερου τυροκομείου, όπου ο Φατμίρ αρμέγει πέντε κατσίκες και τυροκομεί καθημερινώς γλυκιά και ξινή μυζήθρα για να πλαισιώσει τα υπόλοιπα εδέσματα με τα οποία γευματίζει κάθε μεσημέρι με τους φίλους και συνεργάτες του ο Γιάννης Νανούρης! 10 μόλις λεπτά απ' το κέντρο της Αθήνας και ελάχιστα μέτρα απ' το εργαστήριο της "Nanou"!