Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης μοτο απ' τον νικητή του Paris - Dakar Βασίλη Ορφανό!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

vasilis.orfanosΜεταξύ σφύρας και άκμονος ήταν σήμερα το πρωί ο καιρός, με άπνοια, συννεφιά και έναν αναποφάσιστο ουρανό που ισορροπούσε ανάμεσα στο γέλιο και στο κλάμα.

Είχαν προηγηθεί οι Daniel και Elias που κατέστρεψαν τη μισή Ελλάδα και βύθισαν στην οδύνη τους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, των βορείων Σποράδων, του Πηλίου και της Εύβοιας.

Το τηλεφώνημα και η πρόσκληση του Βασίλη Ορφανού να πάω μέχρι τις παρυφές της Πεντέλης, εκεί όπου γεννήθηκαν τα μάρμαρα που στόλισαν τον Παρθενώνα, ήταν αυτό που αναζητούσα για να σπάσω τη μονοτονία του Σαββατοκύριακου.

maria.kyriakouΤι επρόκειτο όμως να κάνει ο Βασίλης στην Πεντέλη; Μα τι άλλο; Αυτό το οποίο γνωρίζει καλά, τον γεμίζει και τον κάνει ευτυχισμένο που δεν είναι άλλο από τις off road μοτοσυκλέτες! Ένα σπορ το οποίο αγάπησε και τον ανέδειξε πολλές φορές πρωταθλητή Ελλάδας και νικητή του θρυλικού αγώνα Paris Dakar!

Μόνο που αυτό το Σάββατο ο Βασίλης δεν μονοπώλησε τις enduro μοτοσυκλέτες. Τις άφησε για τους μαθητές του. Τον Δημήτρη, τον Γιάννη, τον 14χρονο Θωμά και τη Μαρία. Ναι, καλά ακούσατε. Τη Μαρία! Δείτε όμως το βίντεο και θα καταλάβετε...

Βασίλης Ορφανός

http://vorfanos.gr/

Τηλ. : 6977 673 262