Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σσσσσσ... Ησυχία, μην το μάθει ο Στουρνάρας και πάθει εγκεφαλικό...

Του Σωτηρίου Καλαμίτση.

Γερμανικό, λέει, ινστιτούτο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 95% του ποσού που δανείσθηκε μέχρι σήμερα η Ελλάδα από τους τοκογλύ..  με συγχωρείτε δανειστές, πήγε σε ευρωπαϊκές τράπεζες και όχι στον ελληνικό λαό.

Το ότι το ιδιωτικό χρέος του Δημοσίου προς τις τράπεζες έγινε κρατικό από τον ΓΑΠ, ώστε να στριμωχτεί η χώρα και να μπούμε στα Μνημόνια, το είχε επισημάνει πρώτος ο Π. Τραϊανού. Ιδού ένα από τα άρθρα του : http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/06/25.html
Στη συνέχεια το έλεγαν όλοι. Και ο Γιάνης το είπε, αλλά οι άλλοι δεν το γνώριζαν, ούτε ο ΓΑΠ ούτε ο Ποπάϊ ούτε ο Ντέπιουτης ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Λουκάς φυσικά.

Ούτε ο Βούτσης το ήξερε, εξ ου και εν τη αγνοία του μόλις έγινε Πρόεδρος της ταβέρνας διέλυσε την Επιτροπή για την Αλήθεια για το Χρέος.   

Ούτε και δίνουν μεγάλη σημασία τα ΜΜΕ στην ανακοίνωση του εν λόγω ινστιτούτου. Γιατί  άλλωστε;  Αφού οι πολιτικές συμμορίες δανείζονταν για την πάρτη τους και έστελναν τον λογαριασμό στον λαό, ο οποίος ψήφισε και τον Νοέμβριο του 2010 και τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012 και τον Μάιο του 2014 και τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015 με την πεποίθηση ότι κάποια πολιτική συμμορία θα τον λυπηθεί; 6 χρόνια με την ταυτότητα στο χέρι για ένα ψηφαλάκι, αλλά με τα μάτια κλειστά. Να διαλέγει ποια πολιτική συμμορία είναι πιο αποτελεσματική. Και στο τέλος επέλεξε τον ικανότερο όλων, τον αριστερό [γράφουμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα] Τσίπρα.

Αν δεν απατώμαι ο εν λόγω είχε εκφωνήσει ομιλία στο Brookings Institute, ευαγές ίδρυμα των πΗΠΑ με τεράστια επιρροή, πριν εκλεγεί πρωθυπουργός. Όσο ο Κούλης δεν εκφωνεί λόγο στο iδιο Ινστιτούτο, θα γνωρίζω ότι δεν πάμε για εκλογές. Οι διαψεύσεις και τα μισόλογα της Όλγας δεν με πείθουν.  Brookings Institute, σταθερή αξία! Εκτός και το εισιτήριο για την πρωθυπουργία είναι για ορισμένους κληρονομικό με δεδομένη τη φιλία πατρός Μπους και πατρός Κούλη!
Δεν απατώμαι καθόλου. Ήταν 22.01.2013, όταν ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός εκφώνησε στο ως άνω αμερικανικό ινστιτούτο ομιλία, στην οποία είπε, μεταξύ άλλων, τούτα:

«Allow me to be clear. SYRIZA, when it comes into power in Greece, will only have one goal -- to save the country -- without however allowing the people of Greece to perish because a country can’t survive when its people are destroyed, and so our goal is to save the country and keep the country in the eurozone. But this does not mean that we should accept stupid and inhuman policies that are handed down to us by today’s self-destructive leaders of the eurozone.»

Εκείνη την ημέρα έσβησε η ρήση του Μαΐου 2012 «το ευρώ δεν είναι φετίχ» και ο Αλέξης πήρε το εισιτήριο για το Μαξίμου, εξ ου και έγινε θιασώτης των τραπεζών. Αυτός που δεν θα άφηνε τον ελληνικό λαό να καταστραφεί, ενώ και ο ίδιος γνώριζε ποιόν πληρώνει ο ελληνικός λαός αποπληρώνοντας τα δάνειά «του» και ότι οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.