Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επανεμφάνιση (ηχητική) Σώρρα με απειλές και ύβρεις κατά των στενών συνεργατών του!

sorras.themosΜε οργισμένο ηχητικό μήνυμα επανεμφανίστηκε τη νύχτα ο Αρτέμης Σώρρας. Ο εδώ και 7 μήνες καταζητούμενος Πατρινός επιτίθεται με σφοδρότητα στους άλλοτε στενούς του συνεργάτες Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους, κάνοντας λόγο για κερατάδες και προδότες. Την οργή του άφραγκου κροίσου προκάλεσε το συνέδριο που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού στην «Ελλήνων Συνέλευσις» σε λίγες ημέρες.

«Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο», λέει για τα τρία στελέχη της ΕΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του, ενώ τους αποκαλεί προδότες και ξεφτιλισμένους!

Ιδού τί λέει στο μήνυμά του ο απένταρος Κροίσος :

"Συνέλληνές μου. Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. Δεν είναι οι άνθρωποι που τους βλέπατε πριν από ένα χρόνο και δύο. Λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και δυσκολεύουν τα πράγματα πιο πολύ από ό, τι είναι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος…. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση. Η μόνη διάσπαση που υπάρχει είναι της δημιουργίας μας, της γλώσσας μας".

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό μήνυμα εδώ : http://www.parapolitika.gr/article/epanemfanisi-sorra-me-apiles-keratades-prodotes-ichitiko

Πηγή : http://www.parapolitika.gr/article/epanemfanisi-sorra-me-apiles-keratades-prodotes-ichitiko

Σχόλιο "Rib and Sea".

Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω, αλλά κάποια πράγματα υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της υπομονής μου! Ο κοντός αυτός απατεώνας και θεότρελος κλόουν, που κρύβεται εδώ και επτά μήνες προκειμένου να μην εκτίσει την ποινή της οκταετούς φυλάκισής του, βρίζει και απειλεί τους στενούς συνεργάτες του Βίκυ Χαραλάμπους, Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Γιάννη Καλογερόπουλο επειδή θέλουν να ορίσουν τον διάδοχό του στην ηγεσία του κόμματος της "Ελλήνων Συνέλευσις"!

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί ακριβώς οι συνεργάτες του μού υπέβαλαν προσφάτως μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση τού μέχρι πρό τινος αρχηγού των και υποκίνηση (διέγερση) του κόσμου εναντίον τους με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον των γραφείων τους!

Τί τους έκανε νομίζετε να στραφούν εναντίον μου; Το σατιρικό βίντεο της συζήτησής μου με τον Λευτέρη Ρήνο την 24η Μαρτίου 2017 : https://www.youtube.com/watch?v=QSAOmbMTYxo

Και ενώ ο Σώρρας και οι στενοί συνεργάτες του ουδέποτε έχουν υποβάλλει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμισή τους εναντίον ενός έστω δημοσιογράφου των μέσων μαζικής εξαπάτησης, σκέφτηκαν να υποβάλλουν μήνυση εναντίον μου, προφανώς γιατί θεώρησαν ότι κινδυνεύουν περισσότερο από έναν μη διαπλεκόμενο δημοσιογράφο, ο οποίος είναι απρόβλεπτος και γι' αυτό επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους! Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι των συστημικών μ.μ.ε. είναι πιο δύσκολος στόχος γι' αυτούς αφού, οι μεν πρώτοι χαίρουν ασυλίας, ενώ οι δεύτεροι απολαμβάνουν υψηλής προστασίας από τους μεγαλοεργολάβους εργοδότες τους! Συγχρόνως, με την υποβολή της μήνυσής τους εναντίον μου, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τους οπαδούς-πελάτες τους.

Την Δευτέρα θα υποβάλλω σχετικό απολογητικό υπόμνημα στον κ. Εισαγγελέα. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της, θα με απαλλάξει από κάθε κατηγορία και η γελοία αυτή υπόθεση, ιδίως μετά την σημερινή εξέλιξη, θα μπει στο αρχείο.   

Θα σας ενημερώσω για την συνέχεια.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος.