Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Κύριε Γιάννη Καλογερόπουλε, δεν αρκεί να φοράς παντελόνια, πρέπει και να τα τιμάς!

Θυμάται ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Το πρωτοπαλλήκαρο του Σώρρα, κ. Γιάννης Καλογερόπουλος. Φωτο : alfeiospotamos.gr Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ δικαιώνομαι για την άποψη που έχω σχηματίσει περί της εγκληματικής οργάνωσης του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα και όσων θερμοκέφαλων και παραπλανημένων συνεργατών και οπαδών παραμένουν ακόμη στο πλευρό του.

Πληροφορήθηκα λοιπόν προ ολίγου ότι το πρωτοπαλλήκαρο του πατρινού απατεώνα, ο "πολλά βαρύς" κ. Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος συχνά πυκνά ασχολείται μαζί μου εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-απομόνωσης στα οποία εξωτερικεύει τον "ανδρισμό" του, ισχυρίζεται πως ουδέποτε του ζήτησα να μου δώσει κοινή συνέντευξη με τον Λευτέρη Ρήνο, κάτι που επιμόνως ζητάει τώρα από τον τελευταίο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν στο φατσοβιβλίο, σε ένα τμήμα της πρόσφατης λεκτικής αντιπαράθεσής τους, οι Λευτέρης Ρήνος και Γιάννη Καλογερόπουλος :

Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!!

Ρήνος Λευτέρης Στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο γιατί δεν ήρθες τρελό αγόρι;;;;; Τι έπαθες;;; Μητρικά;;;;

Γιάννης Καλογερόπουλος ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ

Ρήνος Λευτέρης Ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος... Δηλαδή δεν σε πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε ΜΑΖΙ όταν έδινα συνέντευξη...

Ρήνος Λευτέρης Και εσύ την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια και μπλέχτηκες και με το παντελόνι που σίγουρα φοράς.

Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ

Ρήνος Λευτέρης Και δεν είπες οτι δεν βγαίνεις μαζί μου, έτσι τρελό αγόρι;;;;;;;;;;;;;; Φοράς παντελόνια τώρα...

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!!!

Επειδή η επιλεκτική αμνησία πλήττει κατά κανόνα αυτούς που δεν τιμούν τα παντελόνια τους, απαντώ από το βήμα αυτό, μιας και δεν διαθέτω λογαριασμό στο φατσοβιβλίο, παραθέτοντας την τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον κ. Γιάννη Καλογερόπουλο πέρυσι τον Σεπτέμβρη. Διευκρίνιση : Πρώτος μου είχε τηλεφωνήσει ο κ. Καλογερόπουλος στις αρχές Αυγούστου του 2014 (αμέσως μετά την συνέντευξη που μου είχε δώσει η κ. Άννα Δαβίτη) και μου ζήτησε να καταθέσει τα δικά του στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα, αλλά επειδή μετά από τρεις ημέρες έφευγα, του είπα ότι θα επικοινωνήσω μαζί του μόλις επιστρέψω από τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάτι που έκανα, όπως προείπα, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ιδού τι δειμοίφθη μεταξύ μας :

Έλα Γιάννη, ο Ιωσήφ είμαι, τι κάνεις;

Έλα, καλά, μια χαρά.

Σε πήρα στο τηλέφωνο γιατί έχω να κάνω την συνέντευξη του Ρήνου και θα ήθελα να είσαι κι' εσύ παρών, σε αντιπαράθεση μαζί του.

Με τον Λευτέρη τον Ρήνο;

Ναι.

Ποιος είναι ο Ρήνος; Είναι θεσμός; Έχει να μου δώσει κάποια απάντηση για λογαριασμό του Υπουργείου, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας...

Μισό λεπτό. Λέει ότι έχει κάποια στοιχεία...

Ξύπνα κι' εσύ! Δεν έχει κανένα στοιχείο το μουνόπανο! Να ερχόταν στο δικαστήριο αν είχε!

Κάτσε, κάτσε... δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε έτσι. Σε ρωτάω το εξής. Αυτός λέει ότι...

Έχει κάτι να πει για λογαριασμό του Υπουργού των Οικονομικών; Ναι. Για λογαριασμό του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος; Ναι. Με τον πράκτορα των Εβραίων της Συναγωγής της Ρόδου τι να πούμε;

Δεν μπορώ εγώ να μπω σ' αυτή την διαδικασία. Αν μου έλεγε κάτι παρόμοιο ο Ρήνος για σένα, με τον ίδιο τρόπο θα του απαντούσα.

Τι να πω με τον πράκτορα λοιπόν;

Άκουσε. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία των ύβρεων.

Με έναν λολό, λολό, λολό, που άλλα του λες και άλλα σου λέει, δεν έχει έννοια.

Εντάξει λοιπόν. Όταν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να έρθεις μόνος σου, έλα.

Εγώ αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ γιατί έχω συνέχεια ομιλίες στη Δράμα, στην Κοζάνη, στην Καβάλα. Την Κυριακή θα είμαι κάτω. Γι' αυτό θα σου πω τη Δευτέρα, κατάλαβες;

Εντάξει, όποτε μπορέσεις τηλεφώνησέ μου.

Εντάξει, θα είμαστε σε επικοινωνία.

Αυτά είπαμε με τον "κύριο" Καλογερόπουλο, ο οποίος έκτοτε εξαφανίστηκε. Και ας προσποιείται τώρα ότι ήθελε τάχα να αντιπαρατεθεί δημοσίως με τον Λευτέρη Ρήνο αλλά εγώ ουδέποτε του το ζήτησα!

Θέλει βεβαίως παλληκαριά και μπέσα για να τιμήσει κάποιος τον λόγο και τα παντελόνια του και, όπως, απεδείχθη, η μπέσα και η παλληκαριά είναι είδη εν ανεπαρκεία για τον "κύριο" Καλογερόπουλο και τους οπαδούς και συνεργάτες του απατεώνα της Πάτρας...