Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συνωστισμός στο περίπτερο της Κάσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 2014

Σχόλια - Βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Οι κυρίες Μαίρη Μαλανδρή (αντιδήμαρχος Κάσου), Μυρσίνη Σουλτανάκη-Σακελλαρίδου και Μαίρη Τσακίρη : Επάνω τους στηρίχτηκε το περίπτερο της Κάσου! Το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο μικρό, αλλά με έντονο γαστριμαργικό ενδιαφέρον, περίπτερο της Κάσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο "Metropolitan Expo" από 5 - 7 Δεκεμβρίου 2014, ήταν έντονο. Η Κάσος συστεγάστηκε αναγκαστικώς (;) με την Κάρπαθο (αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς αφήνεις να σε ξύσει όπως θέλει η Περιφέρεια) που είδε κι' αυτή (η Κάρπαθος) ωστόσο κάποιους επισκέπτες στο περίπτερό της χάρις στους Κασιώτικους ντουρμάες του Γιώργου Καντέλη (ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μπακαλόγατος"), τις Κασιώτικες κουλούρες του Νικήτα Ιερομόναχου και του Ηλία Περσελή, τη γραβιέρα του Γιάννη Βοναπάρτη και τη μοναδική σιτάκα των Ι. Βοναπάρτη, Γ. Βοναπάρτη, Ευγ. και Σοφ. Ιερομονάχου και Χάρη Βογιατζή.

Οι... υπεύθυνοι για τον συνωστιμό των επισκεπτών στο περίπτερο της Κάσου!Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που είχε για τους επισκέπτες της έκθεσης το περίπτερο της Κάσου ήταν ότι μετά το πέρας του ωραρίου, και ενώ όλα τα περίπτερα είχαν εκκενωθεί, στο περίπτερο της Κάσου συνέχισε να υπάρχει το αδιαχώρητο! Και ένα καζάνι ντουρμάες αν υπήρχε διαθέσιμο, πάλι δεν θα ήταν αρκετό να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών!

Η Αντιδήμαρχος Κάσου κυρία Μαίρη Μαλανδρή. Η απαράδεκτη πάντως μεγάλη φωτογραφία που επέλεξε η διοργανώτρια της Έκθεσης (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου) για το περίπτερο της Κάσου έκανε τον γράφοντα να τρέχει την τελευταία στιγμή σαν... τον Βέγγο για να εκτυπώσει μια αεροφωτογραφία της Μπούκας, σε διαστάσεις 1,50 Χ 0,90, η οποία επικολλήθηκε πάνω στην ήδη υπάρχουσα, αποκαθιστώντας έτσι το πρόβλημα. Τη συγκεκριμένη αεροφωτογραφία πλήρωσε και πήρε η κυρία Μαίρη Μαλανδρή. Χαλάλι της!

Αναλόγως αποτυχημένη ήταν και η επιλογή της φωτογραφίας η οποία τοποθετήθηκε στο περίπτερο της γειτονικής Καρπάθου. Μια μικρή παραλία της Σαρίας χωρίς προσωπικότητα! Λες και δεν υπήρχαν άλλες όμορφες παραλίες στην Κάρπαθο να φωτογραφίσουν!