Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επιστολή του Ελ. Ρήνου στον εκπρόσωπο της Καναδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Αγαπητέ εκπρόσωπε της Καναδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα,

Υπάρχει συγκεκριμένος Καναδός πολίτης, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες με βρίζει και με απειλεί για τη δημοσιογραφική μου έρευνα, ενώ φαίνεται ότι συμμετέχει σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη απάτη, με πλαστά χρεόγραφα του αμερικανικού δημοσίου από το διαγραμμένο αμερικανό πρώην δικηγόρο Stephen Louis Wozny, για να εξαπατήσει πολίτες (πρόκειται για την απάτη του φυγόποινου Αρτέμιου Σώρρα).

Ονομάζεται Evangelos ή Evaggelos ή Angelos ή Aggelos ή Ευάγγελος Κωνσταντακάκος (Konstantakakos), ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται κάθε φορά και έχει διατελέσει για πολλά έτη τρόφιμος των αμερικανικών φυλακών για απάτη με immigration visas, ενώ ζητήθηκε να τον παρακολουθεί ψυχίατρος στις ΗΠΑ μετά την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές. (https://www.gpo.gov/fdsys/pkg/USCOURTS-nyed-1_02-cr-00315)

Στο Quebec ο ίδιος άνθρωπος απειλεί και βρίζει συμπολίτες του, κάνοντας μηνύσεις σε ανθρώπους που δεν φταίνε για να τους εκφοβίσει, για αυτό έχει χαρακτηριστεί "Vexatious Litigant".

Μπορείτε να δείτε τη σελίδα του στο Facebook, στην οποία αρχικά εμφανιζόταν ως γερουσιαστής, δικηγόρος και αξιωματούχος, ενώ δεν είναι το παραμικρό από αυτά. Διασπείρει ψέματα και διεγείρει τρίτους στο να παραβιάσουν τη νομοθεσία, τόσο στον Καναδά, όσο και στην Ελλάδα και να συμμετέχουν στην απάτη Σώρρα, υβρίζοντας αισχρά και απειλώντας όποιον εμφανίζει στοιχεία για την υπόθεση αυτή. https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9

Μια από τις συνηθισμένες του ομιλίες μέσω διαδικτύου στις οποίες υβρίζει και απειλεί είναι αυτή: https://www.youtube.com/watch?v=R0FL3QE9vFo

Σας αναφέρω απλά ότι άλλο στέλεχος της οργάνωσης Σώρρα, λόγω τους μίσους και του φασισμού που διδάσκονται, έχει εκτελέσει με πολλαπλές μαχαιριές παιδοψυχίατρο στη Λαμία, ενώ ο ίδιος με απειλούσε προσωπικά να με εκτελέσει, υποθέσεις για τις οποίες έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα (http://hellasjournal.com/2017/01/an-i-dikeosini-iche-stamatisi-ton-sorra-i-pedopsichiatros-apo-ti-lamia-tha-itan-zontani/).

Ήδη η ελληνική δικαιοσύνη έχει ασκήσει βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά δύο άλλων Καναδών υπηκόων για αυτή την υπόθεση και συγκεκριμένα των George Pappas και Anthony Diamond (Αντώνης Διαμαντόπουλος) με τους οποίους ο Κωνσταντακάκος συνεργάζεται για να φέρει την απάτη αυτή στον Καναδά.

Έχω καταθέσει ήδη δυο φορές στον εισαγγελέα και τον ειδικό ανακριτή που ανέλαβαν αυτή την υπόθεση ως μάρτυρας κατηγορίας και για αυτό ο Κωνσταντακάκος με υβρίζει και με απειλεί.

Σας παρακαλώ θερμά να με ενημερώσετε αν υπάρχει εκπροσώπηση των καναδικών διωκτικών αρχών μέσω της Πρεσβείας σας, όχι μόνο για τη δική μου προστασία, αλλά και για την προστασία των δικών σας πολιτών.

Με εκτίμηση,
Δρ Ελευθέριος Ρήνος
Member of the Society of Professional Journalists (SPJ)
tel. 694......