Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Και αυτόφωρο για τον "φαντομά"!

sorras21 473 355Ενώ κατέθετα σήμερα το απολογητικό μου υπόμνημα στην Κρατική Ασφάλεια, προσπαθώντας να αντικρούσω την έγκληση των εκπροσώπων της "Ελλήνων Συνέλευσις", οι οποίοι με κατηγορούν ότι βρίζω και συκοφαντώ τον αρχηγό τους Αρτέμη Σώρρα χαρακτηρίζοντάς τον απατεώνα (ναι, αυτόν ο οποίος προχθές χαρακτήρισε τους στενούς συνεργάτες του "κερατάδες", "ζώα" και "προδότες" και ζήτησε την άμεση απομάκρυνσή τους!), η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθήνας καλεί τον Αρτέμη Σώρρα να καθίσει, μαζί με τον πρώην συνεργάτη του Μανώλη Λαμπράκη, στο εδώλιο του Πρώτου Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, που συνεδριάζει δημόσια στο ακροατήριό του την 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00.

Στην κλήση διευκρινίζεται ότι στο δικαστήριο "εισάγεται η κατά των Σώρρα Αρτέμιου του Βασιλείου και Λαμπράκη Εμμανουήλ του Γεωργίου ποινική δικογραφία, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 2/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία αναιρέθηκε η υπ' αριθμ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών".

Σύμφωνα με την κρίση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το "υπέρογκο ή αμύθητο" ποσό των 600 δις δολλαρίων δεν προσδιρίζει με ποιο αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

Επίσης η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματίων που ο Σώρρας λέει ότι έχει στην κατοχή του και πού ακριβώς φυλάσσονται σε τράπεζα του Καναδά. Οι Αρεοπαγίτες τόνισαν ακόμη ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε πως ο ισχυρισμός ότι έχει αμύθητο ποσό, το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του εν όψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

Η αναίρεση του Αρείου Πάγου όμως ασκήθηκε 4 χρόνια μετά την απόφαση του 2013. Στο μεσοδιάστημα ο άφραγκος Κροίσος εκμεταλλεύτηκε τα αργά αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και άπλωσε τα δίχτυα του μέσω της Ε.ΣΥ σε όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας γραφεία, και με σημαία την απόφαση του Πλημμελειοδικείου έπεισε απελπισμένους πολίτες να δώσουν τον οβολό τους και να αγοράσουν εξώδικα τα οποία έδιναν στις εφορίες ζητώντας τους να πάρουν τα χρήματα που τους ώφειλαν από τον Αρτέμη Σώρρα και τα ανύπαρκτα καταπιστεύματα! Σήμερα οι παραπλανημένοι αυτοί πολίτες απειλούνται με κατασχέσεις των ακινήτων τους, αφού όπως ήταν αναμενόμενο κανείς δεν πλήρωσε για λογαριασμό τους.

Και σήμερα, εν όψει του Συνεδρίου της 21ης Οκτωβρίου, το δημιούργημα του Σώρρα θα φτάσει με δύο τάσεις και με σοβαρά ερωτήματα για το αν θα τηρηθεί η τάξη. Η μία τάση είναι εκείνη που πιστεύει ότι η Ε.ΣΥ μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επόμενες εθνικές εκλογές (δεν έχω κόμμα, δεν έχω δόγμα, δεν έχω χρώμα έλεγε ο Σώρρας πριν δημιουργήσει την Ε.ΣΥ). Ήδη πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων - που διατηρούν ακόμη στις προθήκες τους τις επιγραφές και την φωτογραφία του Σώρρα -γράφονται και σβήνονται πολιτικές προτάσεις, που θα μπορούσαν να αποτελούν την βάση για την κάθοδο στις κάλπες.

Από την άλλη όμως υπάρχουν ακόμη οι "οπαδοί" του Αρτέμη Σώρρα, στους οποίους αποδίδεται δογματισμός και προσωπολατρεία. Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι "πιστοί του αρχηγού" επ'ουδενί θέλουν να οδηγηθούν σε συνέδριο και να χ΄λασει την ηγεσία ο άφαντος "σωτήρας του έθνους῾ Συχνά μάλιστα στις αναρτήσεις τους αναφέρονται σε "προδότες" (υπονοώντας τους μέχρι χθες στενούς συνεργάτες του Σώρρα, Βίκυ Χαραλάμπους, Βασίλη Θεοδωρόπουλο και Γιάννη Καλογερόπουλο), που θέλουν να αποκαθηλώσουν τον άφαντο πατρινό!

Πηγἠ : "Παραπολιτικά" Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017, της Αθαν. Αγγελοπούλου.