Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σε Τούρκο Καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού το τιμόνι του ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ της Τήλου Sea Star.

Αντιγράφω (ως έχει, χωρίς διορθώσεις) από τον λογαριασμό του Μανώλη Χατζησάββα στο φατσοβιβλίο το ακόλουθο σχόλιο : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212534863024147&set=ecnf.1160392807&type=3&theater

xatisavas"ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Καπετάνιοι… όπως «χάθηκαν» και οι Έλληνες αγοραστές για το Καταμαράν… με αποτέλεσμα η Δήμαρχος της Τήλου Μαρία ΚΑΜΜΑ να «αναγκαστεί» να το δώσει σε Τούρκους “bereketi” χωρίς να εισπράξει ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ τσακιστό ΕΥΡΩ.

Ίσως οι στενές σχέσεις που διατηρεί με την Τουρκία, όπως διατηρούν και άλλοι στο Νομό Δωδεκανήσου, π.χ. ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκου, να ήταν αυτό τελικά που «βοήθησε» στο να στηθεί το κόλπο καλά, ακριβώς όπως στήθηκε, και δόθηκε σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το Sea Star της ΤΗΛΟΥ.

Οι «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες» της Ρόδου, παράνομοι, «φανεροί» και κρυφοί ιδιοκτήτες σήμερα του Καταμαράν Sea Star της Τήλου, κατά τις διασταυρωμένες πληροφορίες, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο “τιμόνι” του ΤΟΥΡΚΟ Καπετάνιο, προφανώς για να είναι έτοιμοι για όλα, εφόσον η σημαία του πλοίου δεν θα είναι Ελληνική, όπως ακριβώς και του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ το νέο σκάφος.

Ο Τούρκος καπετάνιος ονομάζεται Hussein IDIL (ΧΟΥΣΕΙΝ ΙΝΤΙΛ) και μας ήταν «γνωστή προσωπικότητα» στην ΕΥΠ από παλαιότερες δραστηριότητες του.
Τελικά επικράτησαν οι χρηματιζόμενοι Προδότες και οι ξένοι στην ΕΥΠ, έτσι όλα αυτά να μάθετε να τα συνηθίσετε όλοι.
ΕΛΛΗΝΕΣ η ΕΥΠ έχει βεβηλωθεί, δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Έχουν απομακρυνθεί όλα τα αξιόλογα στελέχη, άλλους τους πρόδωσαν, ακριβώς όπως έγινε και με εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, εξού και η αντιμετώπιση που τυγχάνουνε σήμερα από εμένα όλοι αυτοί οι άτιμοι, απατεώνες, κλέφτες και προδότες.

Μάλιστα ο Τούρκος καπετάνιος Hussein IDIL (ΧΟΥΣΕΙΝ ΙΝΤΙΛ) είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, και προ ημερών βρέθηκε να κάνει επιθεώρηση και επίβλεψη εργασιών στο αξιόλογο Ελληνικό Ναυπηγείο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Σαλαμίνα, θέση Καματερό - Κάτω Πούντα Αμπελάκια που βρίσκεται το Καταμαράν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης μέχρι να γίνει αξιόπλοο.
Μαζί με τις τεχνικές εργασίες γίνονται και τα «μαγειρέματα» στα ΕΓΓΡΑΦΑ και τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ του πλοίου για να καλυφθούν μία σειρά από παρανομίες που προϋπάρχουν, εις γνώση του Υπουργείου Ναυτιλίας, προκειμένου να μπορέσει να λάβει τις απαραίτητες άδειες του…!!!

Το Υπουργείο Ναυτιλίας, πάντα κατά τις πληροφορίες, έχει πέσει με τα μούτρα στην «δουλειά» του «μαγειρέματος» των ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ του Πλοίου SEA STAR προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων, φανερών και κρυφών, «Γκιουλενιστών» και «τρομοκρατών», ίσως της ΜΙΤ.

Μεγάλης απορίας ζήτημα είναι τα χρέη προς το ΝΑΤ που άφησε απλήρωτα η διοίκηση της εταιρείας ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΕ “ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ” ιδιοκτήτρια του πλοίου Sea Star του Δήμου της Τήλου που δόθηκε στα Τουρκικά συμφέροντα, που σήμερα ξεπληρώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, όπως πολλά άλλα.

ΟΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ…
των Στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην απόκτηση του ΠΛΟΙΟΥ ιδιοκτησίας του ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ μέσω Ναυτικής Εταιρείας από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με μαύρο χρήμα, στην χώρα μας.

Με βάση τις πληροφορίες… η «επιτυχία» των αδιαφανών μεθοδεύσεων στην «απόκτηση» ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗΜΑ του ΠΛΟΙΟΥ από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» «Τρομοκράτες», ίσως ανθρώπων της ΜΙΤ, με μαύρο χρήμα, και τα μαγειρέματα στα Πιστοποιητικά και Έγγραφα του πλοίου, ανήκει αποκλειστικά στον Νεκτάριο Σαντορινιό ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ και παράγοντες της Κυβέρνησης.
 
Καλὴ συνέχεια!

Εξεπλάγην από το σχόλιο και ρώτησα την Δήμαρχο της Τήλου, κυρία Μαρία Καμμά, να μου πει και τη δική της άποψη για το θέμα. Ιδού τί μου απάντησε :

"Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι αλήθεια ατο άθλιο κείμενο του Χατζησάββα! Τον γνωρίζεις αυτόν τον τύπο; Για κάνε μια έρευνα...

Το πλοίο το αγόρασε μια εταιρεία, της οποίας το 51% το κατέχει ο Ροδίτης Κώστας ΚΩΣΤΑΚΗΣ. Έχει πληρώσει τα χρέη της εταιρείας μας, που αρχικά ήταν περίπου 900.000 €, και αυτά που αναφέρει ο Χατζησάββας για ΝΑΤ και ΔΟΥ είναι ψέμα γιατί πληρώθηκαν ΟΛΑ!

Τώρα για τον Τούρκο καπετάνιο, εγώ ξέρω ότι στο Ναυπηγείο της Σαλαμίνας, όπου είναι το πλοίο, είναι ο καπετάν Ηλίας από την Κάλυμνο και ο καπετάν Νικήτας, ο σύζυγός μου, για να τους δείξει το πλοίο στα μηχανικά και επειδή στην εταιρεία που αγόρασε το πλοίο συμμετέχουν και Τούρκοι επιχειρηματιες (το πλοίο θα κάνει δρομολόγια στο Φετιγιέ προκειμένου να φέρνει κόσμο από εκεί στη Ρόδο), είναι πάνω τώρα και ένας τούρκος καπετάνιος.

Όλα τα άλλα που γράφει ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ Χατζησάββας, είναι κατευθυνόμενα από αυτούς τα συμφέροντα των οποίων θίγονται επειδή το "Sea Star" οι νέοι αγοραστές θα το δραστηριοποιήσουν στα νησιά μας!".

Μαρία Καμμά
Δἠμαρχος Τήλου