Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πώς κρίνει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους τις καταγγελίες του Ευάγγελου Γούτου;

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Επειδή είμαι ελαφρώς σοκαρισμένος από όσα κατέθεσε χθες μπροστά στην κάμερα ο Βαγγέλης Γούτος.

Επειδή κάποιοι συνδρομητές και αναγνώστες μου, που άκουσαν την συνέντευξή του, εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για την εγκυρότητα των ισχυρισμών του, ενώ κάποιοι άλλοι, ελάχιστοι, ειρωνεύτηκαν και έθεσαν εν αμφιβόλω την ψυχική ισορροπία του διευθύνοντος συμβούλου της Hellenic Development Beteiligungs A.G.

Επειδή κάποιος έθεσε εν αμφιβόλω και τα πατριωτικά του ακόμη αισθήματα και τον χαρακτήρισε παρακλάδι της οργάνωσης του Σώρρα και κρυφοπράκτορα που θέλει να ενεργοποιήσει τα πρωτόκολλα του ΝΑΤΟ για να έρθει ο τούρκος στρατηγός στη Λάρισα και να μοιραστεί το Αιγαίο.

Επειδή κι' εγώ δυσκολεύομαι να κατανοήσω και να χωνέψω όσα κατήγγειλε χθες ο Βαγγέλης Γούτος για το πολιτικό και δικαστικό προσωπικό της χώρας μας και τη Γερμανία (καίτοι αντιλαμβάνομαι ότι ο ρόλος του πολιτικού και δικαστικού προσωπικού δεν απέχει πολύ από του να είναι προδοτικός για τα συμφέροντα της Ελλάδας), μπήκα στη διαδικασία να αποστείλω προ ολίγου ένα αίτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και να ζητήσω τη συνδρομή του μήπως και τα πράγματα μπουν σε κάποια τάξη και ξεκαθαρίσει το τοπίο για το καλό όλων μας.

Προς το
Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
Ακαδημίας 68 και Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2017

Κύριοι,

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 ο κ. Ευάγγελος Γούτος, ως διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Development Beteiligungs A.G, σε μια συζήτηση που είχα μαζί του on camera, κατήγγειλε σωρεία παράνομων πράξεων και παραλείψεων εκ μέρους των Ελληνικών Πολιτειακών και Δικαστικών Αρχών στην προσπάθειά του να αγοράσει και να αξιοποιήσει το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Το link της συνέντευξής του, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στον προσωπικό μου λογαριασμό στο YouTube και στο διαδικτυακό περιοδικό μου, είναι αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=U3v8pjiOytc

Επειδή όσα κατήγγειλε ο κ. Ευάγγελος Γούτος έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση και έχουν εγείρει σωρεία ερωτημάτων, σας παρακαλώ να εξετάσετε όσα κατήγγειλε, να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε τους ισχυρισμούς του και να με ενημερώσετε σχετικώς.

Με τιμή
Ιωσήφ Ι. Παπαδόπουλος
Ελεύθερος δημοσιογράφος