Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μηνυτήρια αναφορά Ε. Γούτου στον Εισαγγελέα Διαφθοράς για το Ελληνικό.

Ήταν επόμενο να καταλήξει εδώ που κατέληξε η υπόθεση του Ελληνικού το οποίο, με τη σύμφωνη γνώμη των υπουργών των Οικονομικών, των πρωθυπουργών, του ΤΑΙΠΕΔ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφασίστηκε να προσφερθεί αντί πινακίου φακής στην "Lamda Development" του Ομίλου Λάτση όταν η αντικειμενική αξία μιας αποθήκης σε υποβαθμισμένο προάστειο της Αττικής, επί παραδείγματι, είναι σαφώς υψηλότερη της αντικειμενικής αξίας που θεωρήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ότι έχει το οικόπεδο του Ελληνικού!

Πού κατέληξε όμως η υπόθεση αυτή; Κατέληξε σε μηνυτήριες αναφορές του διευθύνοντος συμβούλου της "Hellenic Development Beteiligungs AG" κ. Ευάγγελου Γούτου, τόσο στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές της Γερμανίας όσο και στον αρμόδιο Έλληνα Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ιωάννη Δραγάτση. Μηνυτήριες αναφορές οι οποίες σίγουρα θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου και θα οδηγήσουν, ενδεχομένως, τους ενόχους στη φυλακή. Η μήνυση που κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Διαφθοράς ο κ. Ευάγγελος Γούτος είναι η ακόλουθη :

Ελληνική Δημοκρατία
Γραφείο εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος
Υπόψιν Εισαγγελέα Διαφθοράς κυρίου Ιωάννη Δραγάτση

Αίτημα: της “Hellenic Development Beteiligungs AG”
με Αρ. Μητρώου HRB 68648,
εδρεύουσας επί της οδού Huttenstrasse 3,
Ντίσελντορφ της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα,

Σε συνέχεια με την υπ αριθμόν Α.Β.Μ. Α2014/1642 και σε συνάφεια με την από 18/12/2014 μήνυσή μου κατά Ελλήνων κρατικών λειτουργών, η οποία κατατέθηκε, σε αυτεπάγγελτη έρευνα που είχε διαταχθεί από την εισαγγελία πρωτοδικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, επειδή έχουμε μακροχρόνια στέρηση ευκαιρίας, αιτία η υποβάθμιση ευρωπαϊκής οικονομικής έννομης τάξης, βάση δόλιας σκοπιμότητας εις βάρος μας, θεσμική εκτροπή με αποτέλεσμα την μη έως σήμερα πρόσβασή μας στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο ως έχοντες έννομο συμφέρον, Έργο Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο “Ελλήνων Πολιτεία”  (σχετικό 8)

Αιτούμεθα την έκδοση Οικονομικής Ευρωπαϊκής Εισαγγελικής Διασυνοριακής Παραγγελίας, συνδεδεμένη και με την προστασία του Ευρωπαϊκού Νομίσματος (Ευρώ) από την Αρμόδια Εισαγγελική αρχή της Ελληνικής Δημοκρατίας (αρμόδια αρχή σύμφωνα με την δανειακή σύμβαση για διερεύνηση άπατης). Σας προσκομίζουμε ως νέο Στοιχείο την σχετική Συμφωνία Πιστωτών (Σχετ. 1), στην οποία δεν συμβάλλεται η Ελληνική Δημοκρατία και δεν έχει εκδώσει νομική γνωμοδότηση το Νομικό Συμβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Την διερεύνηση προς εφαρμογή και την αναθεώρηση όπως τα διεθνή χρηματοοικονομικά πρότυπα, οι Ευρωπαϊκοί δημοσιονομικοί κανόνες και τα διεθνή λογιστικά πρότυπα ορίζουν, τύπου αποτίμησης ή πρόβλεψης εντός αυτών των τεχνοοικονομικών παραρτημάτων των μνημονίων, συνδεδεμένα με τις Δανειακές Συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου χρέους να συμπεριληφθούν ως ενεργητικό - άξιες, καθαρή περιουσία Κ.Π  τα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής δημόσιας ακίνητης περιουσίας. Αιτία εξ αυτού του γεγονότος η εκποίηση έως σήμερα και όχι αξιοποίηση σύμφωνα με τα χρηστά συναλλακτικά διεθνή ήθη, την ευρωπαϊκή καλή πίστη και την χρηστή διαχείριση έννομων αγαθών, της  πρώην δημόσιας περιουσίας με μηδενικές αξίες από το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ..  

«παραβάσεις οικονομικής τάξεως» προσβάλλουν έννομα αγαθά.«καθαρή θέση» του Δημοσίου κράτους μέλους της ζώνης του ευρώ είναι ... ίσα μέρη: ακίνητη περιουσία και οικονομικά περιουσιακά στοιχεία εισόδημα περιουσίας ..η τρέχουσα αξία ενός χρηματοοικονομικού μέσου δεν είναι άμεσα προσδιορίσιμη, αλλά μπορεί να προσδιορισθεί για τα επιμέρους στοιχεία του ή για κάποιο παρόμοιο μέσο. Η τρέχουσα αξία είναι δυνατόν να προκύψει από την αξία των επιμέρους στοιχείων του ή του παρόμοιου σε αυτό μέσου μια δανειακή σύμβαση που ακολουθείται από δεσμεύσεις (conditionality) χωρίς πρόβλεψη προς τους δανειστές αξίας υποθήκης χρέους!! .

Συμπληρωματικά σας καταθέτω τα κάτωθι:

Σε συνέχεια με την υπ αριθμόν Α.Β.Μ. Α2014/1642 και σε συνάφεια με την από 18/12/2014 μήνυσή μου για Ευρωαπάτη, εμπορία επιρροής κατά νομικών και φυσικών προσώπων στην ελληνική επικράτεια, παραβίαση του Άρθρου 28 του Ελληνικού Συντάγματος από Έλληνες επίορκους, των συνταγματικών δικαιωμάτων μας μέσω βουβής Οικονομικής Βίας – Εκμετάλλευσης των κρατικών λειτουργών, κατά παντός τρίτου ήθελε προκύψει από την έρευνά σας, σε συνάφεια με το από 02/01/2015 αιτήματος μου προς το γραφείο του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, καθώς και την από 01/07/2014 αναφορά καταγγελία ζημίας της Ελληνικής Οικονομίας ύψους 35 δις ευρώ της “Hellenic Development Beteiligungs AG” (η έδρα προσδιορίζει την γερμανική ιθαγένεια, από τον Ιούλιο του 2012 σύστασή μας).

Κατά οιονδήποτε πολιτειακών παραγόντων σε μετακρατικό - ευρωπαϊκό επίπεδο όπως από 4/12/14 έχουμε γνωστοποιήσει στην ευρωπαϊκή επιτροπή, παραβίαση αρχών δημοκρατίας, (Συνθήκη Μάαστριχτ 1992) : 1) αρχή της ισότητας απόκρυψη από δόλο αξίας υποθήκης χρέους οικουμενικού έννομου αγαθού αξίας 11,8 δις ευρώ : δεν πρέπει να γίνονται διαφορετικές μεταχειρίσεις, όλοι οι οικονοµικοί φορείς πρέπει να αντιµετωπίζονται ισότιµα (απάλειψη κάθε διάκρισης). 2) Αρχή της επιχειρηµατικής ελευθερίας εις βάρος μας εντός της κοινότητας

Αξιότιμε κύριε εισαγγελέα επειδή έως 8/5/2010, πρώτη δανειακή σύμβαση - συνθήκη ελληνικού δημοσίου χρέους  και με τις έως τότε  επαγγελματικές δραστηριότητές μου εντός της ελληνικής επικράτειας, ο τότε επίορκος Έλληνας πρωθυπουργός και ελληνική κυβέρνηση, από κοινού και με τις επόμενες, με ενέγραψαν ως Έλληνα πολίτη στην Δανειακή Σύμβαση του ελληνικού δημοσίου χρέους ως αντικείμενο διαθέσιμο για κάθε χρήση σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος προς τους δανειστές, μέσω του «Εξωτερικού Χρέους» (δανειακή σύμβαση ελληνικού δημοσίου χρέους)  νοείται το συνολικό χρέος του Δανειολήπτη, που είναι (i) εκφρασμένο ή πληρωτέο σε νόμισμα διαφορετικό από το επίσημο νόμισμα του Δανειολήπτη και (ii) το οποίο δεν είχε προκύψει αρχικά ή αναληφθεί στο πλαίσιο Σύμβασης ή Οργάνου ή εκδόθηκε κατ’ ουσία σε πιστωτές που είναι όλοι κάτοικοι της Ελλάδας ή σε οντότητες που έχουν την έδρα τους ή τον βασικό τόπο των συναλλαγών τους εντός της επικράτειας της Ελλάδας, μου έδωσε έναν ακόμη αριθμό λογιστικό «Εξωτερικό Χρέος» εντός του χρέους συν της ταυτότητα που είχα! και εντός ενός νέου  αριθμού, ενέταξε και ό,τι είχα δημιουργήσει ως περιουσιακά στοιχεία την ελληνική επικράτεια!
Ο Welzel ωστόσο τονίζει στην ποινική θεωρία του, ότι μόνο η εξωτερικευμένη ψυχική διάθεση του δράστη, μορφοποιούμενη ως actio, μπορεί να καταστεί αντικείμενο του ποινικού δικαίου (Welzel, Das Deutche Strafrecht 11η)

Επειδή ως υποκείμενο του εξωτερικού χρέους πλέον  δεν μπορούσα να αφήσω τους υπαίτιους  του χρέους να ορίζουν έμενα και ότι ως αξία, τιμή και αξιοπρέπεια είχα, ασχολήθηκα ουσιαστικά και επαγγελματικά με το χρέος, τα περιουσιακά στοιχεία αυτού (δημόσια κοινωνικά αγαθά), ειδικότερα τα ακίνητα, με αποτέλεσμα μέσα από μακροχρόνιες επαφές, στην προσπάθεια τελεσφόρησης έννομου εταιρικού σκοπού εταιρειών μου (υποβληθείσα δύο φορές 2011/2014 και κατατεθείσα δημόσια προσφορά για αναπτυξιακό έργο μείζονα κοινωνικού ενδιαφέροντος), είχαμε επαφή έως και σήμερα με όλους τους καθ ύλην αρμοδίους εντός και εκτός ελληνικής επικρατείας. Στρατιές συμβούλων θεσμικών και πολιτειακών παραγόντων που ασχολούνται αποκλειστικά ο κάθε ένας με τον τρόπο του για την βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Αυταπόδεικτα διαπίστωσα ότι σκοπός όλων αυτών είναι  να μην βγει το χρέος γιατί αν βγει, χάνει ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ και τους δούλους, εντός αυτού (χρήση πολιτών ως αντικείμενα), που περιλαμβάνονται ως εξωτερικό χρέος και εγώ εντός αυτών, αλλά και την αποκλειστικότητα των αποκαλούμενων ΑΣΗΜΙΚΑ, ΑΤΙΜΑ αυτά χωρίς ΤΙΜΗ ! χωρίς αξία περιουσιακά στοιχεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που ήρθαν στην ιδιοκτησία του μέσω του χρέους με το μηδέν 0 το απόλυτο μηδέν ως αξία υποθήκης!

Στον σημερινό παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο οι ηγέτες των λαών όταν είναι υπάλληλοι κερδοσκόπων με προμήθεια ή κλέφτες με γραβάτα ή επαίσχυντα υποκείμενα με περίσσιο θράσος ή οικονομικοί δοσίλογοι έναντι ανταλλάγματος στον οικονομικό κατακτητή, τότε έχουν και το θράσος να θέλουν να κερδοσκοπήσουν και στο αίμα και στον πόνο και στον εκμαυλισμό της κοινωνίας πράγμα που έγινε στην Ελλάδα από  το 2010 στον χώρο της ακίνητης ελληνικής δημόσιας περιουσίας, αμύθητης και ανυπολόγιστης αξίας, πολλαπλάσια του χρέους.

Σας παραθέτω συμπληρωματικά τα παρακάτω στοιχεία - εγκληματικές ενέργειες με διακριτικό διεθνές χαρακτήρα που παραβιάζουν την έννομη ευρωπαϊκή τάξη.

Ηθικοπολιτικοί κανόνες (soft law)  επιτακτικοί κανόνες (hard law)
Θεσμική ευρωπαϊκή εκτροπή και υποβάθμιση έννομης ευρωπαϊκής τάξης, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΙΣΤΩΤΩΝ (σχετ.1) (Παραβίαση Συλλογικότητας, καταχρηστική συμπεριφορά, η Ελληνική Δημοκρατία εις γνώση της! δεν συμβάλλεται στην συμφωνία των πιστωτών και υφίσταται αποξένωση από το συμβούλιο των Υπουργών της Ευρωζώνης, άτυπο θεσμικό όργανο), προηγηθείσα της πρώτης Συνθήκης Δανειακής Διευκόλυνσης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (σχετ. 2) με συμβαλλόμενη την ελληνική δημοκρατία και τους πιστωτές αυτής, διακρατική εθνική αρχική Συμφωνία Πιστωτών δανειστών του ελληνικού δημοσίου χρέους εις βάρος της ζώνης του ευρώ, είναι αντίθετη με το οικονομικό σύνταγμα της Ευρώπης (Συνθήκη Μάαστριχτ 1992) από κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ εις βάρος του ευρω.
17.2.2014 ΓΝΩΜΟ∆ΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ προς την Επιτροπή Οικονοµικής και Νοµισµατικής Πολιτικής όσον αφορά τη διερευνητική έκθεση σχετικά µε τον ρόλο και τις δραστηριότητες της Τρόικας (ΕΚΤ, Επιτροπή και ∆ΝΤ) όσον αφορά τις χώρες της ζώνης του ευρώ που έχουν υπαχθεί σε πρόγραµµα δηµοσιονοµικής προσαρµογής (2013/2277(INI)) 11. τονίζει ότι τα θεσµικά όργανα της Ε.Ε. δεσµεύονται πλήρως από το δίκαιο της Ένωσης και ότι υποχρεούνται όταν ενεργούν στο πλαίσιο της Τρόικας να τηρούν τα θεµελιώδη δικαιώµατα, τα οποία ισχύουν ανά πάσα στιγµή σύµφωνα µε το άρθρο 51 του Χάρτη των Θεµελιωδών ∆ικαιωµάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με αποδοχή Ελλήνων πολιτειακών παραγόντων έως και σήμερα, έχουμε απόκρυψη της αξίας του ενεργητικού (Κρατική περιουσία) που αναφέρεται ως εγγύηση - ενέχυρο του χρέους προς τους πιστωτές, εντός αυτής και τα ακίνητα καθαρής περιουσίας χρέους κράτους μέλους της ζώνης του ευρώ, εις βάρος του ευρώ και της νομισματικής πολίτικης και υπέρ του εγγυητή στην αρχική Συμφωνία Πιστωτών, κατάχρηση εμπιστοσύνης των λαών της ευρωζώνης, από την άρχουσα πολιτειακή τάξη του κάθε Κράτους μέλους για Γερμανικό και όχι συλλογικό ευρωπαϊκό συμφέρον, με παράλληλη κατάχρηση καθηκόντων θεσμικών όργανόν της ένωσης ευρωπαϊκή επιτροπή ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, θεματοφύλακα ως "θεματοφύλακα των Συνθηκών" της ευρωπαϊκής οικονομικής νομισματικής πολιτικής, και παραχώρηση δικαιωμάτων και όχι χρήση ως οφείλει δικαιωμάτων παραχωρημένης αρμοδιότητας από τα κράτη μέλη! νομισματικής πολίτικης σε κράτος! αντίθετα με ότι προβλέπουν οι συνθήκες (η ένωση προστατεύει καλύτερα τα συμφέροντα της από τα κράτη μέλη), χρηματοδότηση από εθνικούς προϋπολογισμούς για λογαριασμό Κράτους, μέσω κρατικών πόρων, υπέρ Κράτους εγγυητή, και όχι υπέρ της συλλογικότητας της ευρωπαϊκής οικονομίας, παραβιάζοντας την αρχή της συλλογικότητας - ισονομίας των κρατών της ευρωζώνης, τα οποία συνδέονται με κοινό νόμισμα και βρίσκονται σε συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ τους.

Η από δόλο αποξένωση μέσω της συμφωνίας πιστωτών σε γνώση των  πολιτειακών τάξεων των ατομικών δικαιωμάτων των λαών (ευρωπαϊκό χάρτη των ατομικών δικαιωμάτων) που χρηματοδοτούν με κρατικούς πόρους, διακρατική καταχρηστική δανειακή σύμβαση αποικιακού χαρακτήρα σε βάρος κράτους μέλους,  εντός της ένωσης, υπέρ του κράτους εγγυητή και εις βάρος του κράτους δανειολήπτη με αποδεδειγμένους μακροχρόνιους οικονομικούς εφιάλτες (Έλληνες κρατικούς λειτουργούς) εντός αυτού, εξωθεσμική εκτροπή από κοινού με θεσμικά όργανα της ένωσης παραβιάζουν το ευρωπαϊκό δίκαιο, τα δικαιικά σύνολα που αποτελούν αυτό, ενάντια στην οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης, στην έννομη οικονομική τάξη που υπερισχύει στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο μείζονος σημασίας, Όλες οι ιδρυτικές συνθήκες έχουν τη µορφή ενός µάλλον οικονοµικού συντάγματος. Οικονοµικές αρχές, οι οποίες πριν από τη συνθήκη του Μάαστριχ απλώς τεκμαίρονται αλλά τώρα καθορίζονται ρητώς. (φυσιογνωµία της ενοποίησης πρωτίστως οικονοµική)

Η πρόθεση της διακρατικής συμφωνίας πιστωτών (έννομο συμφέρον του εγγυητή Γερμανία), (σχετ. 3A) απαντητική επιστολή της Dr. Angela Merkel για λογαριασμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας στις 26/04/2012 αντίθετη με τα διεθνή συναλλακτικά ήθη, το συλλογικό συμφέρον της Ευρώπης και την διασφάλιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ενός λάου που οδηγήθηκε στο χρέος από αυταπόδεικτα διεφθαρμένους ηγέτες (παραβίαση αυταπόδεικτη διεθνούς συνθήκης - δανειακής σύμβασης του Έλληνα πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου με το Κατάρ και του διοικητή της τράπεζας Ελλάδας εις βάρος περιουσιακού στοιχείου του ελληνικού δημόσιου χρέους, σε γνώση της Γερμανικής κυβέρνησης και των υπολοίπων συμβαλλομένων και θεσμικά εμπλεκόμενων. Aπάντησή μου καταγγελία μου στις 4/05/2012 (σχετ. 3B) προς την καγκελάριο της ομοσπονδιακής δημοκρατίας της Γερμανίας (σχετικά με την αξία υποθήκης μόνο των ακίνητων εκτός των υπολοίπων ασημικών της ελληνικής κρατική περιουσίας), η μακροχρόνια στρέβλωση γεγονότων, οικονομικών μεγεθών  καλυμμένη με τον μανδύα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,  ΕΚΤ των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω των ΜΜΕ, διασπορά από διεφθαρμένους Έλληνες κρατικούς λειτουργούς, απόκρυψη πραγματικών οικονομικών μεγεθών της αξίας της υποθήκης χρέους κράτους δανειολήπτη Ελλάδα.
Από το 2010 σε όλα τα παραρτήματα - μνημόνια  των δανειακών συμβάσεων αντίθετα με τα , δημοσιονομικά πρότυπα μακροοικονομικούς - μικροοικονομικούς  δείκτες κλπ έως σήμερα, σκοπό είχαν την αποξένωση αυτής ως αξία περιουσίας υποθήκης ενεχύρου χρέους, από τον δημοσιονομικό πολλαπλασιαστή του προϋπολογισμού κράτους μέλους,  (11/04/2010 ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΟΜΑΔΑΣ) με απώτερο σκοπό και στόχο την αποτυχία όλων των προγραμμάτων χρηματοδοτικής διευκόλυνσης, την αποτυχία ουσιαστικά των προγραμμάτων,  έξοδο ουσιαστικά από το ευρώ μέσω σιωπηρής μακροχρόνιας αλλοτρίωσης κοινωνικών αγαθών - ακίνητης κρατικής περιουσίας, σε γνώση των παρατηρητών!  την άρνηση από δόλο και πρόθεση, ισοδύναμων πολλαπλάσιων οικονομικών  ανταλλαγμάτων στους πιστωτές, πράγμα οικονομικά ωφέλιμο φυσικά για την πολιτικοοικονομική συμμορία της Ελλάδας. Φυσικά όλοι ως ηθικοί αυτουργοί εντός Ελλάδας οι υπουργοί οικονομικών από κοινού με τον εκάστοτε διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας συνεπικουρούμενοι από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.  

Η έξοδος από το ευρώ είναι δεδομένη καθώς η μηδενική έως σήμερα αξία  της περιουσίας του χρέους, δεν καλύπτεται από μείωση συντάξεων ούτε από φόρο επιδρομή. Η πλήρης δε αποξένωση του κράτους δανειολήπτη από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς καθώς σε αυτό συνεπικουρούν τα πολιτικοοικονομικά - ολιγαρχικά συμφέροντα στην Ελλάδα, καθώς επιτυγχάνεται η ασυλία των Ελλήνων πολιτειακών ενόχων, και  η οικονομική κατάκτησης Κράτους από το κράτος εγγυητή μέσω της αρχικής  συμφωνίας πιστωτών, καθώς αποκλειστικός πλέον αρμόδιος για έκδοση παράλληλου νομίσματος μετά την έξοδο από το ευρώ είναι το κράτος εγγυητής των πιστωτών κλπ,  καθώς ο δανειστής κράτος είναι δέσμιος, έρμαιο του εγγυητή  πλέον χωρίς εναλλακτική προοπτική και κρατική περιουσία (εισφερθείσα αυτή από το 2011 με μηδενική αξία  σε νομικό πρόσωπο διεθνούς χαρακτήρα Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. εκτός ελληνικής δικονομικής δικαιοδοσίας ελεγχόμενου με όρους αγγλικού δικαίου και εκτός Ελλάδας δικαστικής δικαιοδοσίας).

Σχετική Έκθεσης Ευρωπαϊκής Επιτροπής (σχετ. 4)

Το στοιχείο που καθιστά ιδιαίτερη τη θέση της Ελλάδας είναι το γεγονός ότι δε μπορεί να ακολουθήσει πλήρως δική της πολιτική από τις 8/5/2010 ούτε να συμμετέχει ! σε συλλογικό επίπεδο. Επομένως οι οποιοιδήποτε όροι που θα της επιβληθούν στο δανειοδοτικό της πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν λάβει υπόψη τους ότι το συγκεκριμένο κράτος διαθέτει μεν διακριτική ευχέρεια στην άσκηση του μεγαλύτερου μέρους της πολιτικής του ( σε γνώση φυσικά η  διαφθορά κρατικών Ελλήνων λειτουργών και η μη αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων και φυσικά η αποσιώπηση αυτού του γεγονότος από όλα τα θεσμικά όργανα της Ένωσης), δεν έχει δε αρμοδιότητα χάραξης νομισματικής πολιτικής, εφόσον όπως είναι γνωστό η χάραξη της ενιαίας νομισματικής πολιτικής ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Ένωσης μεταφερθείσα μέσω της συμφωνίας πιστωτών στον εγγυητή, θεσμική ευρωπαϊκή εκτροπή..

ΣYΜΦΩΝΙΑ ΠΙΣΤΩΤΩΝ παραβίαση ιδρυτικής οικονομικής Συνθήκης ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ: κανένα κράτος μέλος δεν μπορεί να θίξει την ιδιαιτερότητα του δικαίου της Ένωσης να ισχύει πλήρως και ενιαία σε ολόκληρη την επικράτειά της. Το οικονομικό σύνταγμα ανταποκρίνεται σε μια θεμελιώδη και συνολική απόφαση της πολιτικής κοινότητας που ισχύει ως κανόνας δικαίου και ορίζει το πρότυπο και τις αρχές λειτουργίας της οικονομικής διαδικασίας σε σχέση μάλιστα με το καίριο πρόβλημα των μορφών και των ορίων των κρατικών παρεμβάσεων στην λειτουργία της αγοράς, στην καταπολέμηση κάθε μορφής διασυνοριακής εγκληματικότητας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης αναδεικνύεται σε προνομιακό πεδίο για την ανάπτυξη - και, αντίστοιχα, την εγκληματολογική και ποινική μελέτη - της διεθνούς διάστασης της αντιεγκληματικής πολιτικής.

Η απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης προς εμάς το 2012 δεν συνάδει με τις αρχές του γερμανικού συντάγματος ούτε με τον τύπο της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ (χρήματα Γερμανού φορολογουμένου), καθώς παραβιάζει κάθε αρχή δημοκρατίας ισονομίας και ελευθερίας και δεν διερευνά την καταγγελία μου περί Ελλήνων πολιτειακών διεφθαρμένων παραγόντων, ή έστω τον έλεγχο αυτής της αξίας της ακίνητης περιουσίας, ως έχων έννομο συμφέρον ή την εφαρμογή της νομιμότητας όπως οι συνθήκες ορίζουν, καθώς πολιτειακά όργανα - κρατικοί λειτουργοί  αποκομίζουν κρατικό κοινωνικό πλούτο.

έχοντας υποστεί στις 10/10/14  θεσμική δικονομική παραβίαση, στέρηση δικαιώματος έννομης προστασίας, υποβάθμισης έννομης τάξης από δόλο της έδρας, [Το Ελεγκτικό Συνέδριο (που ελέγχει τη δημοσιονομική διαχείριση) υπάρχει σαν όργανο µόνο στον οικονοµικό και όχι στον πολιτικό χώρο]. Ευθύνη Ελλήνων δικαστών που παραβίασαν, με πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση υπέρ της διεφθαρμένης νομοθετικής και εκτελεστική εξουσίας, το ισχύον δίκαιο της Ένωσης, αιτία και εξ αυτού του γεγονότος η μακροχρόνια μη βιωσιμότητα η και εγγραφή αξίας περιουσίας του ελληνικού δημοσίου χρέους (στην υπόθεση Köbler,επιτάσσει την αναγνώριση αποζημίωσης για τη ζημία που ο πολίτης της Ένωσης υπέστη λόγω της συμπεριφοράς του δικαστηρίου που δίκασε σε τελευταίο βαθμό).

Γνωστοποίηση των παραπάνω γεγονότων και στην γερμανική πρεσβεία είναι σύννομη με τους νόμους και το γερμανικό σύνταγμα, την ευθεία σύγκρουση συμφερόντων μας με την πολιτειακή πολιτικοοικονομική εξουσία στην Ελλάδα μετά τις  10/10/2014, λόγοι κυρίας παρέμβασης και την ευθεία σύγκρουση συμφερόντων μας με το υπουργείο οικονομικών της Ελλάδας σε δίκη με έννομο γερμανικό δημόσιο συμφέρον (δημοσιονομικός εγγυητής κατά νόμο) (σχετ. 5).  
Η Ελλάδα με άλλα λόγια, αποτελεί μέρος ενός οργανισμού που δεν συμμετέχει, είναι παρίας από δόλο και πρόθεση, δεδομένη περίπτωση της αδυναμίας της να ανταπεξέλθει στους όρους του δανειοδοτικού της προγράμματος με αποτέλεσμα τη κατάρρευση της οικονομίας με συνέπειες εντός Ελλάδας (αυτοκτονίες κλπ) καθώς τα άλλα κράτη μέλη του εν λόγω διεθνούς οικονομικού ευρωπαϊκού οργανισμού είναι διασφαλισμένοι μετά το δεύτερο μνημόνιο και ισχύει η διακρατική και όχι θεσμική συμφωνία με την ευρωζώνη).
Οι ιδιαιτερότητες της υπόθεσης που λέγεται “κρίση χρέους του ελληνικού κράτους” δημιουργήθηκε από εξωθεσμικούς κανόνες και όρους και μηχανισμούς που από άλλους χαρακτηρίζεται ως υβρίδιο και από άλλους ως τερατούργημα, πήρε όμως την ουδέτερη ονομασία “μηχανισμός στήριξης για την Ελλάδα”.
Επειδή ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι  κατάχρηση καθηκόντων θεματοφύλακα υπέρ Κράτους και όχι της ζώνης του ευρώ ως "θεματοφύλακα των Συνθηκών" διακρατικό έννομο συμφέρον Μάαστριχ (Άρθρο 102 Α - 103 Α ΚΛΠ) «δημοσιονομικό δίκαιο της ανάγκης» 126(9),136 ΣΛΕΕ. δεν αποκλείεται πλέον στη σύγχρονη δικαιική τάξη, η επίκληση αλλοτρίωσης γενικών εννόμων αγαθών ή όπως ονομάζονται «οικουμενικών εννόμων αγαθών», για την δικαιολόγηση ποινικών κυρωτικών νομοθετημάτων.

Το ∆ΕΚ θεµελίωσε µε την απόφασή του την αρχή της υπεροχής. Η συνθήκη της Ρώµης δεν είναι συνηθισµένη συνθήκη συναλλακτικού χαρακτήρα αλλά είναι συνθήκη ίδρυσης. Συστήνει εξουσία µέσα από κοινά όργανα που δέχονται µεγάλη εξουσία – δηµιουργείται µια δηµόσια αρχή υπερεθνικού χαρακτήρα. Τα όργανα ασκούν εξουσία παράγοντας κανόνες που δεν απευθύνονται µόνο στα κράτη-µέλη αλλά και στους ιδιώτες (διακυβέρνηση απ’ έξω) δίνοντας σε αυτούς και τη δυνατότητα να τους επικαλούνται ενώπιον των δικαστηρίων (αµεσότητα). Εάν ο κοινοτικός κανόνας λειτουργήσει ως διεθνής, δεν θα υπάρχει οµοιοµορφία στα κράτη-µέλη ως προς την εφαρµογή. Η συνθήκη της Ρώµης είναι αυτή που ορίζει πώς θα ισχύσει ο κοινοτικός κανόνας και όχι ο εσωτερικός νοµοθέτης (και θα ισχύσει µε τρόπο απόλυτο).

Εμφανή - αφανή σύγκρουση συμφερόντων μας σε γνώση του εκ της παραχωρημένης αρμοδιότητας από  κράτη μέλη, τον αρμόδιο θεματοφύλακα των συνθηκών, μετά την πρώτη δημόσια προσφορά μας 31,1 δις ευρώ στις 11/10/2011, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές (ζημία 35 δις ευρώ του ελληνικού δημοσίου υψηλότερη από το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ του 2012 από ένα ακίνητο και μόνο ) με την ελληνική πολιτειακή εξουσία (πολιτικοοικονομικό σύστημα) αντίθετοι διάδικοι με εμάς σε δίκη δημοσίου κοινωνικού μείζονος ενδιαφέροντός (10/10/14)! του Υπουργείου Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκπροσωπούμενο από το νομικό σύμβουλο του νομικού συμβουλίου της ελληνικής Δημοκρατίας από κοινού με το “Ταµείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δηµοσίου” (Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.) και ταύτιση συμφερόντων του ελληνικού Κράτους υπέρ του προδιαγεγραμμένου και μακροχρόνια προμελετημένου μοναδικού προτιμητέου επενδυτή, απάτη κατ εξακολούθηση επί διεθνούς συνθήκης του δανειολήπτη και του αντιπροσώπου του Δανειολήπτη διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Διεθνή χρηστά ήθη - καλή πίστη παραβίαση αρχών ανταγωνισμού στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο Ε.Ο.Χ..
“Hellenic Development Beteiligungs AG” είναι δικαιούχος οποιονδήποτε Κύριων Μικτών Απόλυτων Διαπλαστικών Αδιαίρετων Δικαιωμάτων φυσικών και νομικών προσώπων στην Ελλάδα  και απόλυτος φορέας των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου Μητροπολιτικό - Θεματικό - Οικιστικό Πάρκο “Ελλήνων Πολιτεία”. Νομικά ισχυρή, ενεργή η από 26/02/2014 δημόσια προσφορά  απόκτησης μετοχών (Ν.3986/2011- 4254/2014), που άπτεται του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου Ε.Ο.Χ. και της ζώνης της Ο.Ν.Ε, επειδή το δίκαιο και αν ακόμη αποτελεί οργανικό στοιχείο μίας συγκεκριμένης κοινωνικής πραγματικότητας, δεν αφήνεται ελεύθερο στη διάθεση της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας που ρυθμίζει αυτή την πραγματικότητα επειδή.
Με την επιφύλαξη προσφοράς εξαγοράς και σε οιονδήποτε θεσμικό φορέα  σχετιζόμενο με το ελληνικό δημόσιο χρέος και την απομείωση αυτού όπως EMS (σχετ. 6).

Το άρθρο 18 ΣΛΕΕ (πρώην άρθρο 12 ΕΚ) έχει την έννοια ότι απαγορεύει την αντίστροφη δυσμενή διάκριση που προκαλείται από την αλληλεπίδραση μεταξύ του άρθρου 21 ΣΛΕΕ και του εθνικού δικαίου, εφόσον αυτή συνεπάγεται προσβολή θεμελιώδους δικαιώματος προστατευόμενου από το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφόσον το εθνικό δίκαιο δεν παρέχει τουλάχιστον ισοδύναμη προστασία.

132. Η λογική που διαπνέει τις οικονομικές θεμελιώδεις ελευθερίες είναι η δημιουργία μιας ενιαίας αγοράς μέσω της άρσεως των εμποδίων στο εμπόριο και της ενισχύσεως του ανταγωνισμού. Αντίστοιχη ήταν και η επεξεργασία από το Δικαστήριο των εργαλείων τα οποία παρέχει η Συνθήκη για την επιδίωξη των σκοπών της ενιαίας αγοράς (οι οποίοι απαριθμούνται, μεταξύ άλλων, στη διάταξη που έχει καταστεί το νυν άρθρο 3 ΣΕΕ).

Το Δικαιώματα διάθεσης προαίρεσης στο επενδυτικό κοινό 3.300.000 εταιρικών τίτλων μας μέσω αρχικής συνολικής άντλησης σε πρώτο στάδιο 35 Δις Ευρώ κεφαλαίων από την  ελεύθερη Διεθνή Αγορά για την Εξαγορά είναι επιτακτικό δικαίωμά μας να το ασκήσουμε με συνεργασία πιστωτικού ιδρύματος - τράπεζα εκτός Ελλάδας με διάθεση αυτών των δικαιωμάτων προαίρεσης και στην Ελλάδα μέσω διατραπεζικής συνεργασίας , ανεξαρτήτου πολιτειακής κατάστασης.   

Τέλος η μη ευόδωση έως σήμερα του έννομου εταιρικού σκοπού μας, στέρησε κοινωνικά ανταποδοτικά οφέλη διασυνοριακού χαρακτήρα στην Γερμανία και την Ελλάδα μείζονα κοινωνικού ενδιαφέροντος  εντός του ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου, Ε.Ο.Χ. έγκειται στο γεγονός της απόκρυψης από δόλο και απάτης της καθαρής δίκαιης εύλογης ελαχίστης αξίας  περιουσίας ύψους 11,8 δις ευρώ,  ως ελάχιστο ΤΙΜΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., στις 8/12/11 καθώς με την τήρηση του νόμου όπως τα διεθνή χρηματοοικονομικά ορίζουν,  δεν θα υπήρχε δυνατότητα χειραγώγησης της όλης διαγωνιστικής διαδικασίας. Ο προτεινόμενος τύπος τιτλοποίησης G.HDBOND  του έργου “Ελλήνων Πολιτεία” καινοτομία μας πνευματικό δικαίωμά μας, τρία χρόνια αργότερα μέρος αυτού κάνει χρήση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Ε.Κ.Τ. (σχετ. 7) προτεινόμενος από εμάς από τις 10/10/2011 και κοινοποιούμενος και στην Ε.Κ.Τ..

Συμπληρωματικά Αιτούμαι:
1/ Να διερευνηθεί από εσάς, ως αρμόδια εισαγγελική αρχή, αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως αρμόδιος θεματοφύλακας, έχει γνωστοποιήσει στους αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς των Κρατών μελών της ευρωζώνης την από 01/07/2014 (Αρ. Πρωτ. 000778) αναφορά - καταγγελία μας για 35 δις ευρώ ζημία του κρατικού προϋπολογισμού του ελληνικού κράτους, καθώς επίσης και το από 04/12/2014 (Αρ. Πρωτ. 000897) αίτημά μας προς αυτούς.  
2/ Καταγγέλλουμε άρνησή προς εμάς, υποστηρικτικής αρμοδιότητας της Ε.Ε., στενά συνδεδεμένη με τον ρόλο του θεματοφύλακα που είναι η αρμοδιότητα της Επιτροπής ως εκπροσώπου των συμφερόντων της Ένωσης.

Επειδή το πρότυπο αυτό της οικονοµικής πολιτικής είναι υποχρεωτικό και για την κοινότητα και για τα κράτη-µέλη Τέλεια κατίσχυση: ο κανόνας έχει αµεσότητα (µπορεί να τον επικαλεστεί και ο πολίτης)  : συνολική αξίωσή μας έως σήμερα όπως έχουμε δηλώσει σε θεσμικούς παράγοντες  1,830 δις ευρω (υπολογιζόμενα στα  (assets ) τις εταιρείας μας για την ευόδωση του έννομου σκοπού μας στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο από την βίαια αποκοπή εθνικών συνταγματικών δικαιωμάτων μας, καθώς επίσης και από το επιτακτικό δικαίωμα (επανορθώσιμη αποκαταστατική ευθύνη) από ζημία που χουμε υποστεί από ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα από την στέρηση ευκαιρίας στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο.
.Συνθήκη του ΟΟΣΑ απαγορεύει, επίσης, τη δωροδοκία με σκοπό την απόκτηση ή τη διατήρηση «ενός αθέμιτου επιχειρηματικού ή άλλου πλεονεκτήματος, χρηματικής ή άλλης φύσεως, το οποίο δεν οφείλεται».

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μας καθ οιοσδήποτε τρίτου από την έρευνας σας προκύψει για αξιόποινες πράξεις, απαγορευμένες πρακτικές, με αμιγώς μετακρατική  διασυνοριακή  ευθύνη, όπως η ιδρυτική συνθήκη του Μάαστριχτ ορίζει στο οικονομικό έγκλημα.

Ο Μηνυτής

Ευάγγελος Δ. Γούτος

Σχετικά:

1/ Συμφωνία πιστωτών, 08/05/2010
2/ Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης, 08/05/2010
3/ Αλληλογραφία με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Angela Merkel: α/ Η από 26/04/2012 Ηλεκτρονική απάντησή β/ Η από 04/05/2012 απάντησή μας και καταγγελία μου
4/ Έκθεση 28/02/14 Ευρωπαϊκής Επιτροπής ( ΤΡΟΙΚΑ -ΕΚΤ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ)
5/ Λόγοι παρέμβασης στο ελεγκτικό συνέδριο στην Ελληνική Δημοκρατία
6/ Ν6 Παραβίαση Οικονομικού Συντάγματος Μάαστριχτ - HDB AG
7/ Ν1.4.F Εταιρικό  Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα G.HDBOND
8/ Δημόσια προσφορά μας “Ελλήνων Πολιτεία”