Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

TA NEA ΤΗΣ "DIVING MARINE".

SPEEDMARINE GROUP : ΝΕΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΝΕΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ, ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

To rib Altais.Η μεγάλη εμπορική επιτυχία που σημείωσαν τα μοντέλα της "Speed Marine", οδήγησε σε ένα νέο, φιλόδοξο εταιρικό σχήμα, που στοχεύει σε μεγαλύτερες δυνατότητες παραγωγής ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Η "Speed Marine" μετονομάζεται σε "Speed Marine Group", και μεταφέρει την έδρα της στο Piombino (περιοχή Τοσκάνης) σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με δύο μεγάλα κτίρια. Νέο πρόσωπο στην εταιρεία είναι ο Ingegnere Maestrini, ο οποίος διαθέτει εικοσάχρονη εμπειρία σαν ναυπηγός, ενώ τα πέντε τελευταία χρόνια ήταν διευθυντής στα Ναυπηγεία "CNV Cantieri Nautici" (quality control manager). Ο ing. Maestrini όχι μόνο θα συμβάλλει στην τελειοποίηση των μοντέλων της "Speed Marine", αλλά θα διευρύνει τις δραστηριότητες της εταιρείας με γκάμα ναυτικών αξεσσουάρ (γεννήτριες, πασαρέλλες, ice makers κτλ.).

Στο "Speed Marine Group", που πλέον λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σχεδιαστής φυσικά παραμένει ο πολύ γνωστός Walter Barovero, ενώ εμπορικός διευθυντής είναι ο Mauro Maccherone. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας, είναι η δυναμική προβολή της γνωστής γκάμας με τα μοντέλα Altais, Kiros, Kaitos και Venus, καθώς και η παρουσίαση ενός νέου 8,50, με καμπίνα με 4 κρεββάτια και μονό κινητήρα diesel για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης (να σημειωθεί ότι εκδόσεις diesel προβλέπονται και για τα μεγάλα RIBs Altais και Kiros).

Το rib Venus.Η "Speed Marine Group" συμμετείχε με τη νέα πλήρη σύνθεσή της, στην Ναυτική Έκθεση "BIG BLUE" που έγινε στη Ρώμη στα τέλη Φεβρουαρίου. Η Ελληνική αποκλειστική αντιπροσωπεία "DIVING MARINE" του Α. Δουκάκη, είναι εκ των βασικότερων συνεργατών της "Speed Marine Group", εξασφαλίζοντας για άμεση παράδοση τα δημοφιλή μοντέλα της "Speed Marine", τα οποία από την πρώτη χρονιά παρουσίασής τους σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας χάρις στον μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, χώρων και πλεύσης που προσφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και test rides, "Diving Marine", Α. Δουκάκης, Τηλ.: 210 8975931, www.divingmarine.com,