Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο e-shop MARINA Stores.

Αγορά ναυτιλιακών ειδών από τα Marina Stores μέσω internet.Ήρθε το νέο e-shop των MARINA Stores! Μπορείτε να μπείτε και να κάνετε τις αγορές σας on-line στο www.marinastores.gr όπου θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα ναυτιλιακών ειδών για το σκάφος και τα θαλάσσια χόμπι σας! Θα βρείτε πολλά προϊόντα σε προσφορά στο πεδίο προσφορών της ιστοσελίδας μας και πολλά νέα προϊόντα. Μπορείτε να ψωνίσετε μέσα από τις 18 κατηγορίες τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε on-line αγορές επιλέγοντας παραλαβή από το κεντρικό μας κατάστημα στον Πειραιά (Γούναρη 3) και πληρωμή σ' αυτό ή παράδοση με ταχυμεταφορική και πληρωμή με πιστωτική κάρτα VISA μέσω του secure site της ALPHA Bank έαν είστε εκτός Αττικής.

Για παραγγελίες, πληροφορίες προϊόντων και franchising των MARINA Stores : Τηλ. : 210-4178089 & 210-4177020

Νέα Προϊόντα  στα  ΜΑRINA Stores

(71007) Φορητή εστία γκαζιού.

Νέα φορητή εστία γκαζιού.Η νέα εστία  γκαζιού έχει μέγιστη απόδοση 2.2Kw και μέγιστη κατανάλωση 160gr/h. Βγαίνει σε χρώμα ασημί μεταλλικό και έχει βάρος 1.4kg κάνοντάς το ιδανικό για σκάφη και camping. Παρέχεται με βαλβίδα ρύθμισης της πίεσης, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα, ενώ διαθέτει και ένα μηχανισμό ασφαλείας ο οποίος σταματάει τη ροή του αερίου, αν η πίεση της φιάλης αυξηθεί επικίνδυνα. Διατίθεται με μια εύχρηστη πλαστική θήκη μεταφοράς και σε διαστάσεις : 343x284x113mm

Τιμή 39,90 με Φ.Π.Α


70895 Tenere Sit and Store.

Νέος αποθηκευτικός σάκος για το σκάφος από τα Marina Stores. Αποθηκευτικός σάκος, "Ténéré Sit & Store", αδιάβροχος. Ο αποθηκευτικός σάκος "Ténéré Sit & Store" σας προσφέρει τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος είναι απαραίτητος σε κάθε σκάφος. Είναι κατασκευασμένος από PVC Tarpulin, ενώ έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει σε οποιοδήποτε ξύλινο κάθισμα σκάφους. Διαθέτει λουρί ώμου για να το μεταφέρετε με ευκολία όταν φεύγετε από το σκάφος. Το επάνω μέρος του σάκου, όπου καλύπτει το κάθισμα, είναι γεμισμένο με αφρό για να κάνει πιο άνετο το ταξίδι σας. Είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ το αδιάβροχο φερμουάρ του διατηρεί τον αποθηκευτικό σας χώρο στεγνό. Διατίθεται στο χρώμα της άμμου.

Τιμή 29,90 με Φ.Π.Α

Πληροφορίες στα MARINA Stores : 2104177020