Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μια... Αμερικάνα κατέφθασε στην Xtrim!

Το σωσίβιο και το quick stop σώζουν ζωές!

Δελτίο Τύπου της εταιρείας Xtrim Boats.

Η νέα εντυπωσιακή... Αμερικάνα φιλοξενείται πια στην Xtrim!Στο 31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι η X-trim παρουσίασε το νέο της μοντέλλο X-Trim 31 Americana. H αποδοχή από τον κόσμο ήταν μεγάλη, όπως και πολλοί ήταν οι λόγοι που χαρακτήρισαν το σκάφος αυτό σαν την καλύτερη πρόταση του φετινού Ναυτικού Σαλονιού. Ένα σκάφος που βασίζεται στην γάστρα, στο deck με μερικές αλλαγές καθώς και στους εσωτερικούς χώρους του 31 Cruiser με τελείως διαφορετικό σχεδιασμό κατασκευής και διαφορετικό lay out και όλα αυτά στην τιμή των 68.500 ευρώ.

Η εντυπωσιακή παρουσία της κ. Μ. Σαρηγιαννίδη στο περίπτερο της Xtrim ομόρφηνε ακόμη περισσότερο την Αμερικάνα!Πιστεύουμε, όπως και οι περισσότεροι φίλοι μας που πέρασαν από το περίπτερο της X-trim, ότι το νέο αυτό σκάφος αποτελεί την εναλλακτική πρόταση για όλους αυτούς οι οποίοι ήθελαν να αγοράσουν αρκετά μικρότερα σκάφη στην ίδια τιμή, όπως επίσης και γι' αυτούς που ήθελαν να αγοράσουν δεκάμετρα καμπινάτα, της ίδιας κατηγορίας με την Americana, αλλά με πολύ περισσότερα χρήματα. Πάνω απ’ όλα το σκάφος αυτό προσφέρει την καλύτερη συμπεριφορά στην θάλασσα και γι’ αυτό προτρέπουμε τους πελάτες μας, προτού το αγοράσουν, να το δοκιμάσουν.

Η πρυμιά καμπίνα της Αμερικάνας.Το Racer 28, το οποίο είχαμε επίσης στην έκθεση, παρουσιάστηκε αυτή τη φορά 2μήχανο και με μεγάλη τελική ταχύτητα. Επίσης το Racer θα το έχουμε σύντομα έτοιμο στις εγκαταστάσεις μας, με το καινούριο lay out, δηλαδή χωρίς καμπίνα αλλά με γωνιακό καναπέ πίσω και κονσόλα στο κέντρο με τουαλέτα. Η παραλαβή τέλος των νέων μικρών Arrow και η παρουσίασή τους στο σαλόνι μας έδειξε πόσο εύκολα μπορεί να αγοράσει κάποιος ένα φουσκωτό, αξιόπιστο, με μεγάλη εγγύηση, με μόλις 6.000 € και να βγει στην ελληνική θάλασσα.

Ακόμα η X-Trim προγραμματίζει μια μεγάλη εκδήλωση, έτσι ώστε οι φίλοι της, αυτά που είδαν στο σαλόνι να μπορέσουν να τα δουν και στη θάλασσα. Η ημερομηνία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.xtrim.gr και θα ανακοινωθεί και από το "Rib and Sea".

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ 210 2403405,  6936 603997 - 95