Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοίας για α.μ.ε.α.

Το σωσίβιο και το quick stop σώζουν ζωές!

Τα μέλη της Ελληνικής ομάδας σηκώνουν με υπερηφάνεια το κύπελλο που κατέκτησαν.H εταιρεία LALIZAS υπερήφανος χορηγός στο Disable World Championship με την Ελλάδα να κατακτά, τελικώς, το χάλκινο μετάλλιο! Στις 18 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για αθλητές με αναπηρία στην Μαρίνα Δέλτα Φάληρου. Η Ελλάδα  κατέκτησε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας ατόμων με ειδικές ανάγκες, το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία SONAR με τους Βασίλη Χριστοφόρου, Αργύρη Νοτάρογλου και Θοδωρή Αλεξά.

Πρωταθλητές κόσμου αναδείχτηκαν οι Γερμανοί Jens Kroker-Robert Prem και Siggy Mainka, ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ισραηλινοί Kohen Dror-Efrati Arnon-Ben Vexler.

Τα μπλουζάκια των αθλητών με το λογότυπο των αγώνων και της Λάλιζας.Η εταιρεία LALIZAS στήριξε το πρωτάθλημα χορηγώντας είδη ρουχισμού στους αθλητές, προπονητές και συνοδούς οι οποίοι συμμετείχαν στην διοργάνωση του πρωταθλήματος. Η στήριξη του Ομίλου Lalizas δεν σταμάτησε εκεί. Το τμήμα Μάρκετινγκ του ομίλου, μαζί με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ κ. Σπύρο Σπίνουλα, παρευρέθηκε στην διαδικασία εγγραφής των συμμετεχόντων αθλητών από τις 11 Οκτωβρίου έως τις 13 Οκτωβρίου, συμβάλλοντας μ' αυτόν τον τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
             
Με πολύ μεγάλη χαρά όλοι οι εθελοντές και αθλητές φορούσαν καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος τα μπλε και γκρι μπλουζάκια LALIZAS! Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ευχαρίστησε θερμά τον όμιλο LALIZAS απονέμοντας τιμητική πλακέτα  για την χορηγία αλλά και για την εθελοντική βοήθεια!