Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επαγγελματικά Γερμανικά εργαλεία KS TOOLS.

Η μεγάλη συλλογή με την συρόμενη βαλίτσα αλουμινίου.Τα εργαλεία ήταν, ανέκαθεν, ένα από τα φετίχ των ανδρών. Οι βαλίτσες της Γερμανικής εταιρείας "KS TOOLS", με μικρή και μεγάλη συλλογή από εξαιρετικής ποιότητος επαγγελματικά εργαλεία, έρχονται να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Κατάλληλα κυρίως για τον χώρο της επαγγελματικής εργασίας, το συνεργείο, αλλά και για το σπίτι, στην πόλη ή την εξοχή, το τροχόσπιτο και το σκάφος.

Η μεγάλη συλλογή.Μεγάλη βαλίτσα, με πτυσσόμενο χερούλι τριών θέσεων και τροχούς για εύκολη μεταφορά, και συλλογή κάθε είδους εργαλείου. Από είκοσι δύο συνολικώς καρυδάκια, μέχρι δώδεκα διαφορετικά κατσαβίδια και ένδεκα Γερμανοπολύγωνα. Από πλήρη σειρά κλειδιών τύπου Allen, μέχρι πένσες, μυτοτσίμπιδα, σωληνοκόφτες, τανάλιες, σέγα, ψαλίδι, μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων, μαγνήτη, μετροταινία, σφυρί και πολλά άλλα!

Η μικρή συλλογή σε πλαστική βαλίτσα για πιο εύκολη μεταφορά. Μικρή βαλίτσα, για την εύκολη μεταφορά της με το αυτοκίνητο, το μοτοποδήλατο ή το σκάφος, το περιεχόμενο της οποίας ελάχιστα υστερεί της μεγάλης. Τα Γερμανικά επαγγελματικά εργαλεία της "KS TOOLS" καλύπτουν όλες τις ανάγκες και εγγυώνται πολλά χρόνια απροβλημάτιστης εργασίας. 

Μεγάλη αλλά εύκολη στη μεταφορά με την τροχήλατη βαλίτσα.Θα τα βρείτε στο προσεχές "31ο Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών", στο εκθεσιακό κέντρο "Metropolitan" (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), αίθουσα 3, Διάδρομος Δ, περίπτερο αρ. 31 , στον ίδιο δηλαδή χώρο όπου θα στεγάζονται το περιοδικό "Rib and Sea" και ο ηλεκτρικός Maximilian.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα και την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού "Rib and Sea" που έχει αναλάβει και τη διάθεσή του στην αγορά :

Τηλ. : 210 9940977 - 6977 544446 

E mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.