Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δημήτρης Μαντές : Να συλλάβει ο Λαός τους προδότες πολιτικούς!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Τα βήματά μου με οδήγησαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελεία Αθηνών, και συγκεκριμένα στο γραφείο με αρ. 10 του εισαγγελέως ακροάσεων, κατ' αρχάς, και στο γραφείο με αρ. 222 της εισαγγελέως οικονομικού εγκλήματος κυρίας Σίσκου, στη συνέχεια. Μαζί μου εκδήλωσε την επιθυμία να είναι ο Δημήτρης Μαντές, Πρόεδρος του πολιτικού φορέα "Δρόμος Ελλήνων". Αναφερθήκαμε στο θέμα της σκόπιμης υποτίμησης της αντικειμενικής αξίας της ελληνικής γης, και συγκεκριμένα στην υποτίμηση της αξίας του προνομιούχου οικοπέδου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, το οποίο οι υπεύθυνοι του ΤΑΙΠΕΔ, σε συνεργασία και με την κάλυψη των Υπουργών Οικονομικών και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με αδιαφανείς διαδικασίες και αδιαφορώντας επιδεικτικά για την κατάθεση πολύ καλύτερης προσφοράς από την "Ε. Γούτος, H.D.B. AG - "Ελλήνων Πολιτεία", το προσφέρουν αντί πινακίου φακής στην "Lamda Development", συμφερόντων Ομίλου Λάτση.

Συγχρόνως, ο Δημήτρης Μαντές ζήτησε την σύλληψη όλων των πολιτικών, οι οποίοι εμπλέκονται στην εκποίηση της εθνικής κυριαρχίας και στο ξεπούλημα της ελληνικής γης, με την αυτόφωρη διαδικασία, για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας. Τόσο όμως ο εισαγγελέας ακροάσεων όσο και η κυρία Σίσκου συμβούλευσαν τον Δημήτρη Μαντέ να υποβάλλει το αίτημά του αρμοδίως, με έγγραφη μηνυτήρια αναφορά, ώστε να επιληφθεί η Δικαιοσύνη και να αποφασίσει εάν το αίτημα έχει νομική βάση ώστε να διαταχθεί στη συνέχεια από τον ανακριτή η σύλληψη των προδοτών. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή! Το έχουμε ξαναδεί το έργο αυτό δεκάδες φορές. Όλες οι μηνύσεις αναπαύονται στα συρτάρια κάποιων εισαγγελέων, αλλά και στα αζήτητα της Βουλής...

Όσο για την υπόθεση του Ελληνικού, η κυρία Σίσκου μας πληροφόρησε ότι η υπόθεση εξετάζεται ήδη από τους εφέτες εισαγγελείς, την κυρία Ράϊκου και τον κύριο Δραγάτση, που είναι αρμόδιοι για την διαφθορά. Η κυρία Σίσκου μάλιστα, απαντώντας στο επίμονο αίτημά μου να δω τους ως άνω εισαγγελείς και να προσκομίσω επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση αυτή, υπεσχέθη να ενημερώσει τους συναδέλφους της και να με ειδοποιήσει, ενώ φάνηκε να ενοχλείται όταν της είπα ότι είναι ντροπή για την Ελλάδα να εκδικαστεί η υπόθεση αυτή από την Γερμανική Δικαιοσύνη, στην οποία έχει καταφύγει ο κ. Ευάγγελος Γούτος, ως διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής εταιρείας "Hellenic Development Beteiligungs A.G.".

Άντε να δούμε. Μπορεί η λύση να έρθει από εκεί που δεν την περιμένει κανείς...