Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σεμινάριο με θέμα "ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για την υγεία σου" απ' τον "Ναυτίλο".

Τα μέλη του Ναυτίλου ενώ παρακολουθούν το σεμινάριο.Την Τετάρτη 7 Μαίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το διαδραστικό σεμινάριο με θέμα «Ό,τι πρέπει να γνωρίζεις για την Υγεία σου» στο εντευκτήριο του Ομίλου με εισηγητή τον κ. Ζώη Ευαγγελόπουλο, μέλος του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ».

Ο κος Ευαγγελόπουλος, είναι γνωστός και έμπειρος Ιατρός – Μικροβιολόγος, πρώην Στρατιωτικός Ιατρός, ο οποίος διατηρεί το Ιδιωτικό Πολυϊατρείο «Σύγχρονος Ασκληπιός», http://www.sychronosasklipios.gr/.  

Η προσέλευση ήταν μεγάλη, ξεπερνώντας τα 20 άτομα, μέλη αλλά και φίλους του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ». Ο κόσμος άρχισε να ερχεται κατά τις 20.30 και στις 21.00 ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστεί η εισήγηση του κου Ευαγγελόπουλου η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων για περίπου δύο ώρες.

Στο διάστημα αυτό, λόγω της φύσης του σεμιναρίου, έγιναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από το ακροατήριο για θέματα που απασχολούνσαν όσους το παρακολούθησαν στις οποίες ο εισηγητής με απλό, κατανοητό αλλά και αναλυτικό τρόπο εξήγησε / ανάλυσε τα θέματα ενδιαφέροντος.

Η βραδυά έκλεισε σε διπλανή ταβέρνα όπου η παρέα (περίπου 12 άτομα) βρέθηκε με καλό φαγητό και κρασί να συζητά διάφορα θέματα για ταξίδια και σκάφη αλλά και με πολύ καλή διάθεση μέχρι τις 01.30 πμ!