Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δραστηριότητες της "Φυσιολατρικής Λέσχης Φίλων Φουσκ. Σκαφών Ναυτίλος".

Από την "Φυσιολατρική Λέσχη φίλων φουσκωτών σκαφών Ναυτίλος" λάβαμε τα ακόλουθα Δελτία Τύπου :

ΘΕΜΑ: Σεμινάριο με θέμα «Τεχνικές ψαρέματος».

Την Τετάρτη 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σεμινάριο με θέμα «Τεχνικές ψαρέματος» στο εντευκτήριο του Ομίλου με εισηγητή τον κ. Πάνο Καραμεσίνη Μέλος του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ».
 
Ο κος Καραμεσίνης είναι γνωστός και έμπειρος ψαράς με πολλά άρθρα σε περιοδικά του χώρου σχετικά με το θέμα. Η προσέλευση ήταν μεγάλη ξεπερνώντας τα 25 άτομα, μέλη αλλά και φίλους του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ».

Ο κόσμος άρχισε να ερχεται κατά τις 20.30 και στις 21.00 ξεκίνησε η εισήγηση του Πάνου η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων για 1 ½ ώρα. Στο διάστημα αυτό έγιναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από το ακροατήριο στις οποίες ο Πάνος με απλό και κατανοητό τρόπο εξήγησε τις τεχνικές και τις διαδικασίες του ψαρέματος με Jigging.

Η βραδυά έκλεισε σε διπλανή ταβέρνα όπου η παρέα (περίπου 22 άτομα) βρέθηκε με καλό φαγητό και κρασί να συζητά διάφορα θέματα για ταξίδια και σκάφη αλλά και με πολύ γέλιο μέχρι τις 01.00 πμ !

Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από το Σεμινάριο εδώ :

http://www.nautilus-ribclub.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=51:04-2014&Itemid=186

ΘΕΜΑ: 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ

Η 28η έκθεση ΝΑΤΕΧ, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα θαλάσσια σπορ, ολοκλήρώθηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Διήρκησε από τις 3 έως τις 7 Απριλίου 2014 και διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Βαρβέρη και το περιοδικό Σκάφος, στον εκθεσιακό χώρο του Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας.

Η προσέλευση του κόσμου της θάλασσας και του σκάφους έδωσε δυναμικά το παρόν για ακόμα μια φορά σε μια έκθεση που πραγματικά δίνει πνοή στο χώρο του σκάφους.

Η Φυσιολατρική Λέσχη Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» είχε και φέτος την δική της παρουσία στην έκθεση, σε περίπτερο που μας παραχώρησαν οι Εκδόσεις Βαρβέρη. Η ευγενική χορηγία του κ. Δ. Βαρβέρη μας έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους φίλους της Λέσχης αλλά και στους ενδιαφερόμενους που μας επισκεύθηκαν στο περίπτερο, την δράση του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» αλλά και το πρόγραμμα του 2014.

Η προσέλευση του κόσμου, πέρα από την αναμενόμενη προσέλευση των μελών, στο περίπτερο της Λέσχης ήταν πολύ ικανοποιητική. Πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες μας. Εμείς από την πλευρά μας, τους καλέσαμε στο εντευκτήριό μας για να γνωριστούμε καλύτερα.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το Δ.Σ. του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ευχαριστεί ειλικρινά, τον κ. Βαρβέρη και το περιοδικό «Σκάφος», Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για την ευγενική χορηγία η οποία μας έδωσε την δυνατότητα συμμετοχής στην έκθεση.

Επισυνάπτουμε φωτογραφίες εδώ.

http://www.nautilus-ribclub.gr/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=49:natex-2014&Itemid=189

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικολόπουλος Γεώργιος                                Νεκτάριος Σταυράκης

Για περισσότερα: http://www.nautilus-ribclub.gr