Επιστροφή αναδρομικών και παρακρατηθέντων μισθών των στρατιωτικών.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι πολύ άσχημα διαβάζοντας τέσσαρες ημέρες προ των εκλογών την διαβεβαίωση του κ. Πρωθυπουργού για άμεση άρση της μισθολογικής αδικίας. Ίσως ο κ. Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός θεωρούν ότι οι απόστρατοι πάσχουν από Alzheimer και έπαυσαν να ενθυμούνται διαχρονικά τα προεκλογικά πολιτικά ψέματα και υποσχέσεις τους, που μέσω των παπαγάλων του συστήματος περνούν δήθεν εμπιστευτικά στους « ένστολους». Η ανακοίνωση αυτή προσβάλλει την λειτουργία του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, τη νοημοσύνη των Στρατιωτικών και εμπαίζει τις οικογένειές τους.

Οι στρατιωτικοί είναι μία κατηγορία επιλεγμένων ανθρώπων με ειδικά και δοκιμασμένα ψυχικά, σωματικά και πνευματικά προσόντα, που συνεχώς βελτιώνονται και σφυρηλατούνται μέσα από την εκπαίδευση και την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Μετεκλογικά αντιμάμαλα.

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Φίρδην μίγδην είναι οι σκέψεις στο μυαλό μου μετά το πέρας και αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Αδύνατον να τις βάλω σε τάξη. Το προεκλογικό κλίμα, άλλωστε, συνέτεινε τα μάλα στη δημιουργία αυτής της εν κρανίω ταραχής μου. Έτσι λοιπόν, φίρδην μίγδην, θα εκθέσω κάποιους προβληματισμούς μου ζητώντας συγχρόνως την επιείκειά σας.  

Και αρχίζω. Τώρα που ο Τζέφρυ έμεινε εκτός Βουλής θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη; Και ποιος θα τον οδηγήσει σ' αυτήν; Ο μέχρι χθες ευτραφής "σύντροφος" και συνεργάτης του στη ρεμούλα ή ο Αλέξης που υπεσχέθη προεκλογικώς ότι οι ένοχοι για την κατάντια της χώρας θα κάτσουν στο σκαμνί; Ας το δω αυτό και μετά ας πεθάνω!

Το πορτραίτο του Τζέφρυ θα μπει και πάλι στη θέση του στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ή θα πουληθεί σε τιμή ευκαιρίας στο Γιουσουρούμ; Αγωνιώ πολύ γι' αυτό ξέρετε...

Προλαβαίνουμε να το δούμε πριν πάμε στην κάλπη!

Η κρίσιμη ώρα έφθασε! Η μέρα που θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε αύριο στο ίδιο μοτίβο είναι η σημερινή! Ας δούμε λοιπόν αυτό το βίντεο προτού κλειστούμε πίσω απ' την κουρτίνα! Προλαβαίνουμε να το δούμε προτού εκλέξουμε και πάλι αυτούς που μας κοροϊδεύουν. Αυτούς που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Αυτούς που ξεπουλάνε αντί πινακίου φακής τις παρακαταθήκες μας. Δείτε το βίντεο και μαυρίστε τους!

Προς τους ευρωπαίους εταίρους μας.

Αξιότιμα μέλη των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων,

Ονομάζομαι Φλωράς Γιώργος και είμαι Έλληνας πολίτης, επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας). Διαπιστώνω ότι έχετε τεράστιο ενδιαφέρον για τις εκλογές στη χώρα μου και ειδικά για το κατά πόσο θα παραμείνει στην εξουσία η παρούσα Κυβέρνηση ώστε η Ελλάδα «να παραμείνει στον σωστό δρόμο».

Ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι δεν υποστηρίζω το αριστερό κόμμα που προηγείται στις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα, θα ήθελα να σας πω ορισμένα ζητήματα από την πλευρά των δυστυχισμένων πολιτών της Ελλάδας.

Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής. Χωρίς περιστροφές.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ο στρατηγός ε.α. και συγγραφέας κ. Γεώργιος Αυφαντής. Ο στρατηγός ε.α. και συγγραφέας κ. Γεώργιος Αϋφαντής, κατά την διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του στη Λαμία, είχε υποσχεθεί ότι θα μου παραχωρήσει μια συνέντευξη όπου θα συζητούσαμε χωρίς περιστροφές πάνω σε θέματα που δεν είναι και τόσο δημοφιλή ούτε ακούγονται συχνά στα μέσα της μαζικής μας εξαπάτησης. Αυτό έγινε τελικώς χθες, όταν ο κ. Αϋφαντής κάθισε στην "ηλεκτρική καρέκλα" που διατηρώ στον προσωπικό μου χώρο για την φιλοξενία των καλεσμένων μου. Είναι αλήθεια ότι ανταπεξήλθε με επιτυχία στις δημοσιογραφικές "τρικλοποδιές" που προσπάθησα καλοπροαίρετα να του βάλω, σε μια προσπάθεια να φωτιστούν κάποια σημεία του μυαλού του, των "πιστεύω" του και της πολυτάραχης ζωής του. Αν βγήκε αλώβητος, αυτό θα το κρίνουν οι αναγνώστες αυτού του διαδικτυακού περιοδικού. Εγώ θα περιοριστώ να πω ότι υπήρξε μια ζωντανή και έντονη συζήτηση στην οποία ειπώθηκαν πολλά, αλλά και κάποια άλλα που δεν ειπώθηκαν καθαρά, αλλά αφέθηκαν να εννοηθούν...

Σημαιοφόρος Θανάσης Τσακάλης. Το στρατιωτικό, πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο εναντίον του!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Θανάσης Τσακάλης. Τον έδιωξαν από το Πολεμικό Ναυτικό επειδή κατήγγειλε τα κακώς κείμενα! Ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού Αθανάσιος Τσακάλης επέλεξε να μην κρατήσει το στόμα του κλειστό, τόλμησε να αγνοήσει τους "άγραφους νόμους" της Υπηρεσίας του και κατήγγειλε μεγάλες υπερκοστολογήσεις για έργα και αγορά υλικών στο Ν.Ο. Σκαραμαγκά. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε δημοσίως ότι στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων γινόταν έργο στο οποίο το μπετό χρεωνόταν προς 850 ευρώ αντί για 140 ευρώ που είχε στην αγορά! Αντί να του δώσουν τα εύσημα για τις αποκαλύψεις που έκανε, μπήκε στη μαύρη λίστα! Το γεγονός, αντί να ευαισθητοποιήσει τους αρμοδίους για όσα γίνονταν μέσα στους κόλπους του Ναυτικού, είχε σαν συνέπεια να καθίσει ο Θανάσης Τσακάλης στο εδώλιο του Ναυτοδικείου, επειδή βγήκε και τα είπε στην τηλεόραση! Όταν δε στο facebook έγραψε τη λέξη «γυψωμένος Σύνδεσμος», το κατηγορητήριο "δέθηκε" και του απήγγειλαν την κατηγορία ότι με την λέξη «γυψωμένος» έκανε... αναφορά στη χούντα! Έτσι του έριξαν 4 μήνες φυλακή!

My name is Bond. James Bond.

Αγαπητέ κ. Διευθυντά.

Εν όψη των επικειμένων εκλογών στη χώρα μας, με σκοπό την παροχή νέας εξουσιοδότησης σ΄ αυτούς οι οποίοι θα μας αντιπροσωπεύσουν Δημοκρατικά (sic), δηλαδή την συνέχιση της επικυριαρχίας της ντόπιας οικονομικής ελίτ με λαϊκή επικύρωση (αντιπροσωπευτική Δημοκρατία), μέσω της παροχής ψήφου από τους πολλούς, αλλά και μετά από τις σημερινές αποκαλύψεις περί της παρακολουθήσεως των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα, θέλω να σας καταθέσω τις σκέψεις μου, όσο μπορώ πιο περιεκτικά και απλά, αρχίζοντας από κάποιο γεγονός, φαινομενικώς άσχετο.

Στις 17/11/2013, μεγάλη δημοσιότητα έλαβε στην Ευρώπη, αλλά και στις υπόλοιπες προηγμένες χώρες, (πχ. Guardian, German, Der Spiegel, Sueddeutsche κλπ), άρθρο, το οποίο αποκάλυπτε  τις περιβόητες "δραστηριότητες" της Αγγλικής υπηρεσίας κατασκοπίας αντίστοιχης της Αμερικανικής N.S.A, δηλαδή της G.C.H.Q.

Η "Καλλίπυγος" στους πέντε ωκεανούς. Στο βασίλειο της Τόνγκα.

Με όλο αυτό το νεοελληνικό μπάχαλο και την εμετική διαδικασία μιας εκλογικής αναμέτρησης που ξεπερνάει και τον πλέον διαστροφικό νου, παραμέλησα τον φίλο μου Γιώργο Γκρίτση και την "Καλλίπυγό" του (ομορφοκώλα του!).  Εγκαταλείπω λοιπόν, προς το παρόν, αυτά που με ρίχνουν και μοιράζομαι μαζί σας την συνέχιση της περιπλάνησής του στους πέντε ωκεανούς.

Η «Καλλίπυγος» στο βασίλειο της Τόγκα.

Σύνδεση με το προηγούμενο : http://www.ribandsea.com/main/index.php/travels/1484-i-kallipygos-stous-pente-okeanoys-fthanontas-sti-samoa

Ετοιμαζόμασταν να σαλπάρουμε προς τα νότια, αφού οι αληγείς είχαν μετριαστεί και μας σιγοντάριζαν. Εκτελώντας το γνωστό δρόμο αντοχής μετ’ εμποδίων από υπηρεσία σε υπηρεσία, αποπλεύσαμε εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγγραφα. Προορισμός μας οι στιχάδες Τόγκα, μια αλυσίδα νήσων μήκους πεντακοσίων μιλίων επί του 175 Δυτικού Μεσημβρινού.

Στα βόρεια, το Βαβάου προσφέρει δεκάδες όρμους υπό την προστασία αμέτρητων υφάλων και βραχονησίδων, αποτελώντας ένα από τα αναπόφευκτα τουριστικά κέντρα του νοτίου Ειρηνικού. Για μας που προτιμούμε την ησυχία, ίσως το κοσμοπολίτικο Βαβάου να μην παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά κανένα δρομολόγιο σε τούτο τον ωκεανό δεν μπορεί να παραλείπει το φημισμένο αρχιπέλαγος. Εάν βαριόμασταν τα κοντοβόλτια, υπήρχε η εναλλακτική λύση να καταπλεύσουμε στο ενδιάμεσο μικρό νησί με το απίθανο όνομα Νιουετοπουτάπου (έτσι ονομάζεται, δεν είναι γλωσσοδέτης!).

Υπάρχει διαφάνεια στην εκλογική διαδικασία;

ΠΡΟΣ :

1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
2. ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : ΟΛΓΑ Γ. ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Θέμα : "Διαφάνεια Εκλογικής Διαδικασίας".

Τυγχάνω ενεργός Πολίτης που ενδιαφέρεται για την εγκυρότητα και τυχόν διαβλητότητα της εκλογικής διαδικασίας καθ' όσον ως ψηφορόρος έχω έννομο συμφέρον να ελέγξω για να λάβω τις δέουσες προστασίες σε περίπτωση βλάβης μου λόγω νόθευσης με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Εντολής.

Δεδομένου του εννόμου μου συμφέροντος ΖΗΤΩ όπως :

Ομιλία Γεωργίου Αϋφαντή στη Λαμία.

Επιμέλεια βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ο κ. Γεώργιος Αϋφαντής, στρατηγός ε.α. και συγγραφέας, έκανε χθες στο βιβλιοπωλείο "Οιωνός" της Λαμίας την παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο "γιατί καταστρεφόμαστε" και παρότρυνε συγχρόνως τους ψηφοφόρους να απέχουν των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 για να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις.