Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Παράνομοι και άδικοι φόροι και τέλη κυκλοφορίας και πώς να μην τα πληρώσετε!

Τηλεφωνική επικοινωνία του Ιωσήφ Παπαδόπουλου με την εκπρόσωπο της "Κίνησης Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου" κυρία Ελένη Βνάτσιου.

Επιμέλεια βίντεο : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Μουσική τίτλων : Γιώργος Ρήγος.

Η εκπρόσωπος της Κ.Α.Π.Α. κυρία Ελένη Βνάτσιου. Το πρόσφατο ταξίδι μας στη Ρόδο απέφερε καρπούς σε διάφορα επίπεδα. Ο πιο πολύτιμος καρπός, εκτός από την περιπλάνησή μας σε κάποιες λιγότερο γνωστές γωνιές του όμορφου νησιού, ήταν η γνωριμία με αξιόλογους ανθρώπους, που έχουν σηκωθεί προ πολλού από τον καναπέ και αντιδρούν και αντιστέκονται στο τσουνάμι που εδώ και πέντε χρόνια έχουν δημιουργήσει μια χούφτα επίορκων πολιτικάντηδων που κατέλαβαν με το έτσι θέλω τις καρέκλες του Κυνοβουλίου. Και καθώς το ένα φέρνει το άλλο, οι νέοι αυτοί φίλοι με έφεραν σε επαφή με την εκπρόσωπο της μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία "Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου" κυρία Ελένη Βνάτσιου η οποία συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση των συμπατριωτών της και τους συνδράμει προκειμένου να μην καταβάλλουν τα άδικα και εξοντωτικά τέλη κυκλοφορίας, τον ΕΝΦΙΑ, τις παράπλευρες παράνομες χρεώσεις που φουσκώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κ.λπ.

Η κυρία Βνάτσιου, που νόμισα στην αρχή ότι ήταν δικηγόρος, είναι μια ζαχαροπλάστις η οποία έχει ξεσηκώσει και έχει οργανώσει τους κατόχους αυτοκινήτων της νοτιοδυτικής Ελλάδας, και όχι μόνο, ώστε να μην πληρώνουν τα δυσβάστακτα και παράνομα, όπως λέει η ίδια, τέλη κυλοφορίας! Και όχι μόνον αυτό. Η Κ.Α.Π.Α. έχει εκπροσώπους-συντονιστές σε πολλές ελληνικές πόλεις και έχει επιτύχει ήδη την έκδοση ευνοϊκών δικαστικών αποφάσεων, όχι μόνο για την μη καταβολή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και την μη καταβολή του ΕΝΦΙΑ και των παράπλευρων παράνομων φόρων οι οποίοι προστίθενται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενώ ετοιμάζεται να καταφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!

Για περισσότερες πληροφορίες, τα ονόματα και τα τηλέφωνα των κατά τόπους εκπροσώπων-συντονιστών της Κ.Α.Π.Α. και επικοινωνία με την κυρία Ελένη Βνάτσιου μπορείτε, όσοι ενδιαφέρεστε, να βρείτε στο site : http://foroteloklopi.blogspot.gr/ και στο τηλέφωνο : 6977 959479