Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αντί να καταδικαστεί για τις πέτσινες συναλλαγματικές του Wozny, τον καταδίκασαν για πέτσινα δηνάρια Κουβέϊτ!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

josephportraitΞέρετε γιατί εξοργίστηκα σήμερα; Θα σας πω. Εξοργίστηκα, λοιπόν, για δύο κυρίως λόγους.

1. Γιατί ο θεοπάλαβος απατεώνας της Πάτρας, Αρτέμης Σώρρας, καταδικάστηκε σε οκταετή φυλάκιση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων επειδή έδωσε στον κουμπάρο του, δικηγόρο Φώτη Λεπίδα, πέτσινα δηνάρια Κουβέϊτ, για ένα αυτοκίνητο που του πούλησε, ενώ θα έπρεπε κανονικά να τον κλείσουν ισοβίως στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών του Κορυδαλλού για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, παράνομη είσπραξη συνδρομών, διασπορά ψευδών ειδήσεων περί κατοχής συναλλαγματικών και ομολόγων τρισεκατομμυρίων δολλαρίων, πλαστογραφία, καλλιέργεια μίσους μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και βιασμό της ελληνικής γλώσσας. http://www.ribandsea.com/waves/2905-sti-fylaki-o-sorras-katheirksi-8-xronon-xoris-anastoli

2. Γιατί οι "συνάδελφοι" των μέσων της μαζικής μας εξαπάτησης, με επικεφαλής την Κατίνα της απογευματινής ζώνης του "Ε", κάνουν από το πρωί επίδειξη εμετικής υποκρισίας επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως χάρις σ' αυτούς και στις έρευνες που διεξήγαγαν μετά την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, έφθασε η Δικαιοσύνη στην απόφασή της να καταδικάσει τον Αρτέμη Σώρρα!

Δεν είναι η ώρα να θριαμβολογήσω για την αρχή του τέλους αυτού του απατεώνα. Ενός απατεώνα, η σχιζοφρενική συμπεριφορά και οι θεοπάλαβοι ισχυρισμοί του οποίου δημιούργησαν μια εγκληματική συμμορία, με την μορφή πολιτικού φορέα, και μετέτρεψαν φίλους και συγγενείς σε εχθρούς.

Στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων χρόνων, ενώ όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης εποίουν την νήσσαν, εγώ δημοσίευσα δεκάδες άρθρα και πήρα πολλές συνεντεύξεις από ανθρώπους που είχαν στοιχεία για την απάτη του Σώρρα και μίλησαν μπροστά στην κάμερα, χωρίς να κρυφτούν (Λευτέρης Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης, Πάνος Παππάς, Άννα Δαβίτη).

Δεν θα θριαμβολογήσω όμως. Θα εκφράσω, απλώς, για άλλη μια φορά, την απογοήτευσή μου για ένα, μικρό έστω, μέρος της ελληνικής κοινωνίας που πίστεψε, ακολούθησε και μιμήθηκε την σχιζοφρενική και εγκληματική συμπεριφορά ενός "γονιδιακού απατεώνα", όπως πολύ χαρακτηριστικά απεκάλεσε τον Αρτέμη Σώρρα ο κουμπάρος του Φώτης Λεπίδας.

Θα εκφράσω την λύπη μου για την επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων φίλων μου, οι οποίοι, μόλις εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Σώρρας και ήπιαν το "μαγικό" νερό του, εστράφησαν εναντίον μου και άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν!

Θα εκφράσω, για άλλη μια φορά, την οργή και την απογοήτευσή μου για το πολιτικό προσωπικό, τους βο(υ)λευτές του Ελληνικού Κυ(οι)νοβουλίου και για όσους από το δικαστικό σώμα και τους λειτουργούς της ενημέρωσης κάνουν στραβά μάτια μπροστά σε απατεώνες του μεγέθους Σώρρα, την ώρα που εξαντλούν την αυστηρότητα και το ενδιαφέρον τους στο κυνήγι του κάθε "Γιάννη Αγιάννη" που έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί...

Εύχομαι να μη χρειαστεί να ασχοληθώ ξανά με απατεώνες τύπου Σώρρα, αν και πολύ φοβάμαι ότι το είδος αυτό δεν θα λείψει ποτέ, με δεδομένο ότι τον δρόμο δείχνουν οι απατεώνες και οι προδότες της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και της ενημέρωσης.

Κάτι μου λέει πάντως ότι ο Σώρρας διέφυγε στο εξωτερικό, αφού έλαμψε δια της απουσίας του τόσο από την πρόσφατη κλήση του εισαγγελέα για κατάθεση, όσο και από την δίκη της Πάτρας...