Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Διπλή παραλλαγή 1-2. Κι αν σου κάτσει;

Πηγή : http://mandatoforos.blogspot.com/2018/10/1-2.html

proypologismosΚανονικά ο φετινός προϋπολογισμός πρέπει να περάσει μέσα απ'τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Καθαρός τζόγος. Διπλή επιλογή: (1) θα κερδίσει ο γηπεδούχος και δεν θα κοπούν οι συντάξεις, (2) θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι (λέμε τώρα, οι τοκογλύφοι) και θα κοπούν οι συντάξεις.

Κυβέρνηση τζογαδόρος. Ήθος τζογαδόρου. Απ' αυτούς τους κακούς τζογαδόρους, τους πορωμένους, που τα παίζουν όλα μέχρι να τα χάσουν όλα, και μετά για να μην πάνε φυλακή ακουμπάνε στην "ακούμπα" του κλεπταποδόχου (της τρόϊκας εν προκειμένω) τα χρυσαφικά της γυναίκας τους, τ' ασημικά του σπιτιού, το αυτοκίνητο, μέχρι και τα ρούχα των παιδιών τους.

Ήθος κυβερνητών: ό,τι κάτσει. Η κοντούλα λεϊμονιά όμως του υπουργείου των Οικονομικών θα κερδίσει ό,τι κι αν κάτσει, αφού θα τό 'χει παίξει διπλή.

Κατά τ' άλλα όμως τα μνημόνια τελείωσαν, βγαίνουμε στις αγορές αυτεξούσιοι και αυτόνομοι, η ανάπτυξη έρχεται (τί έρχεται;..ήρθε..εδώ είναι, στρίβει στην γωνία), η ανεργία μειώνεται, αφού μετριούνται και όσοι δουλεύουν μία ώρα την βδομάδα, οι επενδύσεις τύπου Φράπορτ ( αγορασμένα με δανεικά λεφτά από ελληνικές τράπεζες και με εγγυητή το Δημόσιο(!!!) ) τρέχουν να αγοράσουν δικαιώματα εκμετάλλευσης μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και νοσοκομείων, που αργότερα (έχουν χρόνο, εξήντα-και χρόνια μπροστά τους) θα μοσχοπουλήσουν σε άλλους μουστερήδες, και οι έλληνες δεν θα ξαναπεινάσουν αφού θα παίρνουν την Εθνική Σύνταξη των 384 ευρώ, όπως είπε και χθές το λαμόγιο με το μαντηλάκι.

Διπλή παραλλαγή και κερδίζουν ό,τι κι αν κάτσει. Η ισοπαλία απαγορεύεται. Ο μόνος που χάνει και θα χάνει στάνταρ, είναι ο λαός, αφού το κουπόνι που πήγε κι έριξε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια στις κάλπες τού Σεπτέμβρη του '15 ήτανε στάνταρ διπλό (2). Όπου διπλό οι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι.

Κι αν σου κάτσει; (ο τοκογλύφος κι ο προδότης στο σβέρκο);
Δεν θα ξανασηκωθεί ποτέ!