Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Περί αντικειμενικών αξιών για τους νεότερους.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

trifon.alexiadis[Ο εικονιζόμενος είναι ο πασίγνωστος θεμελιωτής της πωλητικής «περσινά ξινά σταφύλια». Είχε δηλώσει προ της 25.01.2015 ότι 700 φάκελοι είναι έτοιμοι για είσπραξη φόρων ύψους μερικών δισ. Μετά την 25.01.2015 το ξέχασε. Ομοίως μετά την 25.01.2015, σε εκδήλωση εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών, υποσχέθηκε την ίδρυση ασφαλιστικών δικαστηρίων].

Αχ αυτές οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που δεν μπορούν οι αρμόδιοι να τις προσαρμόσουν στις εμπορικές ή αγοραίες. Και γιατί δεν μπορούν παρακαλώ; Διότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Και πώς να υπάρξουν στοιχεία, αφού είχαμε κάποτε υπουργό Οικονομικών τον πανέξυπνο Παλαιοκρασσά;

Διαβάστε, επειδή βαριέμαι να γράφω τα ίδια, και θα καταλάβετε

http://makpress.blogspot.gr/2015/12/and-best-worldwide-papatzis-ever-oscar.html

Ενώ, αν είχαν αφήσει το σύστημα Τσοβόλα να λειτουργεί, όχι μόνον θα είχαμε και σήμερα στο πιάτο στοιχεία αδιάσειστα για την προσαρμογή των αξιών, αλλά θα είχε εισπράξει το κράτος και ένα σκασμό φόρο εισοδήματος από τους κατασκευαστές πολυκατοικιών [επάγγελμα κι’ αυτό ρε φίλε μου. Και η κουτσή Μαριώ πολυκατοικίες κατασκεύαζε. Μανάβηδες, μπακάληδες, συνεργειατζήδες, δικηγόροι, γιατροί, μπετατζήδες, μαρμαράδες, μοδίστρες, κομμώτριες, αυτοκινητάδες κ.λπ.].