Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Και η πλειονότητα κύριε;

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

tritokosmikiΓια την τραγική οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, η κυβερνητική πλειοψηφία ψηφίζει το ένα μετά το άλλο τα Μνημόνια και εκπληρώνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις έπειτα από «σκληρές» διαπραγματεύσεις, χωρίς να ντρέπεται κατ’ ελάχιστον για όσα αντίθετα είχε υποσχεθεί στο εκλογικό σώμα. Με μοναδικό επιχείρημα το γνωστόν «πώς να διορθώσουμε το χάλι που δημιούργησαν οι προηγούμενοι επί μία 40ετία; Άρα, συνεχίζουμε ως έχει και βλέπουμε».

Εις αντιστάθμισμα  εφαρμόζουν μία [δήθεν] αριστερή ατζέντα που εξυπηρετεί μειονότητες. Τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, τη μακεδονική μειονότητα του Ουράνιου Τόξου, τη μειονότητα των λαθρομεταναστών, που τους βαφτίσαμε «πρόσφυγες» και για τους οποίους ξοδεύουμε εκατομμύρια, αλλά μας τη λένε οι διεθνείς οργανισμοί επειδή, λέει, δεν διαθέτουμε ευπρεπείς εγκαταστάσεις υποδοχής. Αλλά και τη μειονότητα των ομοφυλοφίλων. Όλα για τις μειονότητες. Καθότι έχουν δικαιώματα, τα οποία αποκαλούνται «ανθρώπινα». Ψηφίζουμε και νόμο για την αλλαγή φύλου άνευ ιατρικών επεμβάσεων. Το ανθρώπινο δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό γαρ. Παντού προβάλλει αυτό το δικαίωμα. Εγώ δεν ανήκω σε μειονότητα, αλλά έχω ένα ανθρώπινο δικαίωμα: το δικαίωμα να ζω μια ανθρώπινη ζωή.  

- Nα ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω στη δουλειά μου, αλλά και να επιστρέφω στο σπίτι μου, χωρίς να κινδυνεύω από τον κάθε  μαλάκα που οδηγεί χωρίς να τηρεί τον ΚΟΚ ελέω της ασυδοσίας που παράγει η ατιμωρησία.
- Πρωτίστως, βέβαια, να έχω δουλειά, για να βγάζω το ψωμί μου και να ζω αξιοπρεπώς με στέγη, φαγητό, ρούχα, θέρμανση, παιδεία, περίθαλψη.         
- Να λύνει η δικαιοσύνη τις διαφορές μου με άλλους πολίτες ή με το κράτος γρήγορα, αδέκαστα, με αντικειμενικότητα, ευσυνειδησία και ευθυκρισία.
- Να εισφέρω στον κρατικό κορβανά με βάση τη φοροδοτική μου ικανότητα.
- Να μη βρίσκομαι στο έλεος κάθε μανδαρίνου που εκμεταλλεύεται τη θέση του, για να τα παίρνει.
- Να με εξυπηρετεί το κράτος διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις μου με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
- Να μη σπαταλώνται οι φόροι μου σε αργομισθίες κωματόσκυλων και κηφήνων εν γένει, αλλά και εν γένει. (*)
- Να διορίζονται στις δημόσιες θέσεις και να καταλαμβάνουν δημόσια αξιώματα οι άξιοι και άμωμοι. (**)
- Να πατάσσονται τα λαμόγια αυθωρεί και παραχρήμα και όχι μετά από 10 και 15 χρόνια.
- Να υπηρετούν τα ΜΜΕ την αλήθεια και όχι να εξυπηρετούν επιχειρηματικά ή πωλητικά συμφέροντα.
- Να νομοθετούν οι νομοθέτες με βάση την αρχή της εξυπηρέτησης του γενικού καλού  και όχι των κολλητών ή των πισωκολλητών, ουδέ φωτογραφικώς.
- Να έρχεται το κράτος αρωγός μου με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, όταν με πλήττει μία θεομηνία ή η αβελτηρία κάποιου επώνυμου και φραγκάτου.

Αυτό το ανθρώπινο δικαίωμα του κάθε πολίτη, που ανήκει στην πλειονότητα και μοχθεί καθημερινά για τον επιούσιο ταΐζοντας και μια στρατιά άχρηστων «λειτουργών», ποιός θα το εξασφαλίσει; Είναι ζητούμενο δεκάδες χρόνια τώρα.

Ο ΟΗΕ ή κάποιος διεθνή οργανισμός ή κάποια συλλογικότητα [πιασάρικος «αριστερός» όρος του συρμού, τον οποίο υιοθετούν ολίγον κατ’ ολίγον και οι «δεξιοί»] πότε θα παρέμβει για την ικανοποίηση αυτού του δικαιώματός μου;

Βαρέθηκα να βλέπω τους κυβερνήτες να χαϊδεύουν τους κωλομπαράδες, τους μπινέδες, τους πούστηδες, τις τζιβιτζελούδες και τους λαθρομετανάστες. Βαρέθηκα να τους βλέπω να επικροτούν  τις gay parades και να καταργούν τις μαθητικές ή στρατιωτικές παρελάσεις, να αλλοιώνουν την ιστορία του Έθνους και να σβήνουν τις υγιείς παραδόσεις του λαού στο όνομα ενός ακατάληπτου προοδευτισμού και μίας κολοβής δημοκρατίας κομμένης και ραμμένης στα μέτρα «των δικών μας».       

Σώτος – πλειονοτικός «εχθροπαθής» [εχθροπαθής = αυτός που υποφέρει από τα πλήγματα που του έχει καταφέρει ο εχθρός].

*http://mignatiou.com/2017/09/o-trab-exanagkase-se-paretisi-ton-ipourgo-igias-tom-prais-chreone-metakinisis-sto-kratos/
**http://mignatiou.com/2017/09/i-sizigos-tou-prothipourgou-anagorefthike-episkeptria-kathigitria-sto-panepistimio-tilepikinonion-tou-pekinou/