Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Εύφημος μνεία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και Λ.Τ. Αστυπάλαιας.

efimos.mneiaΤο "Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς" διοργάνωσε, με την συμπαράσταση της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας με θέμα : "Οδική Ασφάλεια : Δικαίωμα όλων".

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος, μεταξύ πολλών σχολείων της χώρας, και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και Λ.Τ. Αστυπάλαιας οι οποίες, με την βοήθεια της δραστήριας γυμνασιάρχου κυρίας Λαμπρινής Γρηγόρη, έδωσαν το δικό τους στίγμα και δημιούργησαν μία ταινία μικρής διάρκειας περνώντας μηνύματα για ασφαλή οδήγηση με φόντο τους ανεμόμυλους και το κάστρο της πανέμορφης Χώρας.

Είχα την τύχη και τη χαρά να βρεθώ εκείνες τις ημέρες της δημιουργίας του βίντεο στην όμορφη Αστροπαλιά και να βοηθήσω με τον τρόπο μου τα παιδιά.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, στον εκπληκτικό χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, που στεγάζεται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έγινε η απονομή των βραβείων στoυς μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διακρίθηκαν. Ανάμεσά τους και το Γυμνάσιο και Λ.Τ. Αστυπάλαιας, το οποίο μετά από σχετικό αίτημα της Γυμνασιάρχου κυρίας Λαμπρινής Γρηγόρη εκπροσώπησα, που απέσπασε εύφημο μνεία για την προσπάθεια των δέκα μαθητριών οι οποίες συμμετείχαν στη δημιουργία της ταινίας.