Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η ΑΝΕΚ LINES τίμησε ως Χορηγός τους πανελλήνιους πρωταθλητές “Γυμν. Σύλλογο Ελευθέριος Βενιζέλος”, “ΝΌΧ- Κανόε Καγιάκ” & “Ποδηλατικό Σύλλογο ΤΑΛΩΣ-ΑΝΕΚ LINES”

anek.6H ΑΝΕΚ LINES, με πίστη στα αθλητικά ιδεώδη, τίμησε την Παρασκευή 27 Απριλίου ως χορηγός τρία σπουδαία σωματεία του τόπου, τρεις συλλόγους που εστέφθησαν πρωταθλητές Ελλάδος τη χρονιά που πέρασε, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της 50χρονης διαδρομής της εταιρείας και υπογραμμίζουν την αρωγή της στα τοπικά δρώμενα: τον “Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθέριο Βενιζέλο”, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (ΝΟΧ) Κανόε Καγιάκ, και τον Ποδηλατικό Σύλλογο ΤΑΛΩΣ-ΑΝΕΚ LINES.

anek.1Σε μία χαρούμενη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στα Χανιά, παρουσία των Διοικήσεων της ΑΝΕΚ και των Συλλόγων τα “φώτα” έκλεψαν οι μεγάλοι και οι κυρίως οι μικροί πρωταθλητές των σωματείων.

anek.3Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης, Πρόεδρος της ANEK LINES  μίλησε για τη σημασία της χορηγίας ως πολύτιμο θεσμό που ενισχύει την κοινωνία και τον πολιτισμό, συμβάλλοντας στην πρόοδο του τόπου. Επιδίδοντας τιμητική πλακέτα στον Αθλητικό Γυμναστικό Συλλόγο Ελ.. Βενιζέλο”  υπογράμμισε «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τιμάμε σήμερα έναν σύλλογο που εδώ και 22 χρόνια έχει κάνει πολλές φορές περήφανη την Κρήτη μας. Γράφοντας τη δική του ιστορία στον κλασσικό στίβο, ο Σύλλογος αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, έχοντας ξεχωρίσει για τις μοναδικές του επιτυχίες.»

anek.4Ο κ. Γεώργιος Γιατρουδάκης, Πρόεδρος του ΔΣ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ελ. Βενιζέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES, η οποία παραμένει στο πλευρό των αθλητών σε κάθε  προσπάθεια 20 χρόνια τώρα & θα συνεχίσει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό του συλλόγου ως το τέλος του χρόνου, μέσα από μία συνεργασία που θεμελιώνεται στην αγάπη για την Κρήτη, στο ήθος και τις αξίες που πρεσβεύουν από κοινού.

anek.5Και «περνώντας» από τις “στεριανές πρωτιές” στις πρωτιές της θάλασσας, ο κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, βραβεύοντας το ΝΟΧ Κανόε Καγιάκ τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, τιμούμε σήμερα έναν μεγάλο αθλητικό όμιλο του τόπου μας, ένα “χρυσό” σωματείο που αποτελεί κορυφαία δύναμη του Κανόε Καγιάκ, στην Ελλάδα. Με τον ΝΟΧ μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί που βρίσκονται ριζωμένοι σε κοινές αξίες». Ο κος Πρωτοπαπαδάκης με αφορμή τις δυσκολίες των ημερών και τις επιτυχίες των αθλητών έκλεισε με την φράση του  Henry Ford.: “Όταν όλα φαίνονται να είναι εναντίον σου, θυμήσου ότι το αεροπλάνο απογειώνεται κόντρα στον άνεμο”.

Η πρόεδρος του ΝΟΧ, κ. Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, παραλαμβάνοντας την πλακέτα, ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ LINES για τη διαρκή ενίσχυση που προσφέρει τόσο στον όμιλο, όσο και στον αθλητισμό